EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16546 tot 16550 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Centrale banken bespreken dit weekend goud en Chinese yuan

Vandaag komen centrale bankiers en vertegenwoordigers van een aantal andere instanties bijeen in Washington om te praten over goud, de Chinese yuan en het systeem van verschillende valuta. Dat schrijft GATA consultant Ronan Manly op basis van verschillende documenten die hij wist op te sporen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

De nakende geopolitieke revolutie

Er beweegt iets. De vastgeroeste naoorlogse geopolitieke evenwichten lijken eindelijk te veranderen. In die beweging lijkt de oprichting van de Aziatische Investeringsbank AIIB een centrale rol te spelen.

Duits bondskanselier Angela Merkel zou nu formeel aan Japan gevraagd hebben om mee te stappen in AIIB. Dat is opmerkelijk om twee redenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

“Griekenland is onmogelijk om mee samen te werken”

De onderhandelingen over de Griekse bailout zijn woensdag weer verder gegaan. Toch ziet het er voor het land nog altijd niet beter uit. Volgens een van Duitslands grootste kranten, Süddeutsche Zeitung, heeft een senior eurozone-official namelijk gezegd dat het ‘simpelweg onmogelijk is’ om met de Griekse overheid te werken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Grieken halen steeds meer geld af bij de banken, Balkan bereidt zich voor op failliet

De Grieken halen door de zware financiële crisis van het land steeds meer geld van hun bankrekeningen. De deposito's zijn volgens de financiële instellingen teruggevallen naar de laagste stand sinds het uitbreken van de schuldencrisis. De banken "bloeden leeg". De Griekse banken zijn daardoor opnieuw aangewezen op noodkredieten van de centrale bank van het op het faillissement afstevenende land. Intussen bereiden landen in het zuidoosten van Europa zich voor op een mogelijk faillissement van Griekenland, schrijft de Griekse krant Kathimerini.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Dit zijn de meest waardevolle paspoorten ter wereld

Een paspoort is de sleutel tot de rest van de wereld. Hoe makkelijk je ermee kunt reizen, blijkt echter sterk per land te verschillen. 

Een paspoort is de sleutel tot de rest van de wereld. Hoe makkelijk je ermee kunt reizen, blijkt echter sterk per land te verschillen. 

Dat meldde CNN vrijdagmorgen op basis van een nieuwe ranglijst: de Passport Index. De Index is samengesteld door het Amerikaanse Arton Capital, een bedrijf gespecialiseerd in het regelen van staatsburgerschap en verblijfsvergunningen voor zakenmensen.

De ranglijst laat zien met welke paspoorten mensen de meeste landen kunnen binnenkomen. Centraal staat hoeveel landen er kunnen worden bezocht zonder daar eerst een visum voor nodig te hebben.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs