EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1656 tot 1660
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Recordoverschot voor Duitse staat

De Duitse overheid heeft in de eerste zes maanden van het jaar 18,3 miljard euro meer ontvangen dan het heeft uitgegeven, goed voor en overschot van 1,1 procent van het bbp. Dat blijkt uit cijfers van het Duitse bureau voor statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Deze 3 grafieken bevestigen het herstel van de wereldeconomie

De Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal publiceert donderdag een reeks interessante grafieken die moeten aantonen dat de wereldeconomie stilaan maar zeker herstelt van de uppercut die ze na de start van de financiële crisis moest incasseren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Duitsland heeft goud (deels) terug

De Duitse Bundesbank heeft haar goud versneld teruggehaald uit New York en Parijs. Bijna 700 ton goud is teruggekeerd. De Duitsers hebben, vergeleken met andere landen in de wereld, nog steeds een relatief grote goudvoorraad.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Beleggers willen Zwitserse bank. Wat zit er voor u in?

De aandelenportefeuille van de Zwitserse nationale bank is vandaag 400 keer groter dan de eigen beurswaarde. Zijn politiek en beleggers nog te stoppen? Hoe hoog groeien de bomen voor de Zwitsers. Tot in de hemel?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 25 augustus 2017

Amerikaanse dollar wordt van alle kanten belaagd

Het begint erop te lijken dat Donald Trump de president van de zwakke dollar wordt. Deze munt zakt steeds verder weg tegenover een mandje van zijn concurrenten. Sinds het begin van het jaar heeft de dollar tien procent aan waarde ingeboet. De voornaamste oorzaak van de teloorgang is de opmars van de euro.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs