EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16571 tot 16575
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

“Eerste auto van Apple komt in 2020″

Apple zou in het geheim hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een eigen auto en zet zijn team er nu toe aan om in 2020 van start te gaan met het produceren van het elektrische voertuig, zo meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Rusland grootste koper van goud in 2014

Een steeds groter deel van de totale vraag naar goud is afkomstig van centrale banken. Uit de laatste cijfers is gebleken dat centrale banken in 2014 bijna 500 ton goud hebben gekocht. De goudprijs is in 2014 licht gedaald van $1206 naar $1184 per troy ounce.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Mobiele sector ziet explosie van het aantal miljardenbedrijven

Sinds de lancering van de iPhone acht jaar geleden is de mobiele sector één van de groeipijlers van de technologiesector geweest, maar die trend zal de volgende jaren nog versnellen. Dat is de conclusie van een rapport van het bedrijf Digi-Capital. Er wordt opgemerkt dat het aantal miljardenbedrijven in de sector het voorbije jaar meer dan een verdubbeling heeft gekend.

Digi-Capital voegt er aan toe dat de sector over twee jaar een omzet van 700 miljard dollar zal realiseren. Dat betekent een verdrievoudiging tegenover de cijfers van vorig jaar. Mobiele commerce zal met een bedrag van 500 miljard dollar volgens de onderzoekers het merendeel van de inkomsten in de sector vertegenwoordigen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Het huidige deflatie scenario is de eerste in zijn soort

Het ziet er allemaal tegenstrijdig uit. Naar jaren van geld printen in de Verenigde Staten, in Europa en in Japan, lijkt het systeem weg te glijden in een Japan scenario, of te wel, een deflatie scenario. Waar enorme hoeveelheden bijpompen van liquiditeit logischerwijs zou leiden tot inflatie of zelfs hyperinflatie, zoals we dat bijvoorbeeld zagen in Zimbabwe, of zoals dat het geval was in de Weimarrepubliek, lijkt het tegengestelde zich te voltrekken.

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Column Kees de Kort | De deal met Griekenland: exercitie in zinloosheid

Kicking the can down the road, delay and pray en extend and pretend zijn drie termen die BNR's commentator Kees de Kort vaak gebruikte, maar niet meer de laatste. De recente deal in Griekenland heeft ze weer helemaal afgestoft.

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs