EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16581 tot 16585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

IMF wil niet weten van uitstel voor Grieken

Griekenland moet niet rekenen op uitstel van zijn financiële verplichtingen aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde vandaag in Washington.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Heeft de mondiale steenkoolwinning al gepiekt?

Bij de winning van delfstoffen treedt vrijwel altijd hetzelfde patroon op. De winning neemt gestaag toe, totdat door geologische, logistieke of economische factoren een maximale produktie wordt bereikt.Daarna neemt de produktie van de grondstof geleidelijk weer af. De makkelijk winbare reserves zijn het eerst geëxploiteerd zijn, en het kost steeds meer energie om de produktie op peil te houden. Uiteindelijk daalt de produktie naar nul. Ook de winning van steenkool vertoont dit klassieke piek-patroon.

Als voorbeeld de steenkoolwinning in Polen. De maximale Poolse steenkoolproduktie werd bereikt in 1988, ruim 266 miljoen ton. In 2013 was de steenkoolproduktie alweer afgenomen tot 143 miljoen ton.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Fortuin van Russische oligarchen lijdt onder crisis

Het gezamenlijke fortuin van de 200 rijkste Russische zakenmensen is het afgelopen jaar, gerekend in dollars, met 15 procent gedaald. Dat blijkt uit het jaarlijkse klassement van de Russische editie van het magazine Forbes. Miljardair Vladimir Potanin staat voor het eerst bovenaan de lijst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

IMF ziet niets in uitstel voor Griekenland

Griekenland moet niet rekenen op uitstel van zijn financiële verplichtingen aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag in Washington.

Griekenland heeft door de aanhoudende strijd over de aanpak van zijn economische problemen al maanden geen noodkredieten meer ontvangen van de eurolanden en het IMF en ziet de bodem van de schatkist steeds dichterbij komen. De Griekse regering zou daarom overwegen om aankomende aflossingsverplichtingen aan het IMF niet te voldoen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Grieken hoeven niet te rekenen op uitstel van betaling van IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft een informele toenadering door Griekenland over mogelijk uitstel van betaling op aflossingen afgewezen.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft een informele toenadering door Griekenland over mogelijk uitstel van betaling op aflossingen afgewezen.

Athene is volgens bronnen aan beide kanten van de tafel overgehaald geen specifieke officiële verzoeken in te dienen tot uitstel van betaling, meldt de krant. In mei moet Griekenland twee aflossingen doen bij het IMF van in totaal bijna 1 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs