EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16611 tot 16615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Iran wil verlaging olieproductie OPEC om prijs op te krikken

Iran wil dat het oliekartel OPEC de productie verlaagt om zo de sterk gedaalde olieprijzen op te krikken.

Iran wil dat het oliekartel OPEC de productie verlaagt om zo de sterk gedaalde olieprijzen op te krikken.

Volgens de Iraanse olieminister moet de OPEC zijn productieplafond met minstens 5 procent omlaag schroeven. In november besloot de OPEC de productie te handhaven, wat er mede toe leidde dat de olieprijzen hard omlaag gingen. Iran had toen al kritiek geuit op dat besluit, maar het belangrijkste OPEC-lid Saudi-Arabië is geenszins van plan toe te geven aan de wens van Iran.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Market Update (15 april 2015)

Beleggers wachten op toelichting monetair beleid ECB, vermogensbeheerders worstelen met vraagstuk of aandelen duur zijn of niet en Griekse minister van Financiën Varoufakis gaat met Draghi en Obama in gesprek over schuldenproblematiek. Verder in het nieuws: Chinese economie groeit minder hard, Qatar maakt handel in Chinese yuan gemakkelijker en China wil investeren in Zuid-Afrikaanse economie.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Chinese groei op laagste peil sinds 2009

De Chinese economie is in het eerste kwartaal van het jaar op het laagste tempo gegroeid sinds 2009. Dat bleek woensdag uit cijfers van het nationale statistiekbureau.

De Chinese economie is in het eerste kwartaal van het jaar op het laagste tempo gegroeid sinds 2009. Dat bleek woensdag uit cijfers van het nationale statistiekbureau.

De groei kwam in de periode januari tot en met maart uit op 7 procent, in lijn met de prognose van marktkenners. De leiders van China hebben eerder al min of meer aangegeven een lagere economische groei te tollereren om daarmee corruptie, vervuiling en andere risico’s in te perken. Voor andere beleidsmakers is het groeicijfer juist een steuntje in de rug om de economie mogelijk meer te gaan stimuleren.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

Deutsche Bank en landmijnen

Deutsche Bank mag dus anderhalf miljard dollar (1,4 miljard euro) ophoesten naar aanleiding van het Libor-schandaal, dat kunt u elders op deze website al lezen. Als overheden, via rechtbanken of toezichthouders, geld binnen halen, waaraan wordt dat geld dan besteed? Bij het Nederlandse 925 zochten ze het uit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 april 2015

ECB verhoogt noodsteun Griekenland met 800 miljoen’

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het maximale bedrag dat als noodsteun aan Griekse banken kan worden verleend verhoogd met 800 miljoen euro. Dat meldden anonieme bronnen bij de ECB dinsdag.

De totale omvang van de zogeheten Emergency Liquidity Assistance (ELA) werd bij een bestuursvergadering van de ECB opgevoerd tot 74 miljard euro, aldus de ingewijden. Deze steun kan worden verstrekt door de centrale bank van een euroland, in dit geval die van Griekenland.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs