EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16611 tot 16615
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Turkse premier houdt spoedberaad over zwakke lira

De Turkse premier Ahmet Davutoglu heeft dit weekeinde onmiddellijk na zijn terugkeer uit New York topoverleg gehouden over de zwakke lira.

Davutoglu gunde zich geen tijd voor een jetlag. Hij ging na de landing op zaterdagavond in conclaaf met onder anderen de directeur van de centrale bank, Erdem Basci.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Chinese export stijgt met 48 procent, import keldert

De export van China is in februari met meer dan 48 procent gestegen ten opzichte van een jaar eerder, onder meer dankzij een aantrekkende vraag vanuit de Verenigde Staten.

Dat blijkt uit cijfers die zondag werden gepubliceerd door de Chinese overheid. Economen hadden gemiddeld verwacht dat de uitvoer van China met 14 procent zou toenemen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Dit zijn de 40 belangrijkste steden ter wereld voor de rijken

Vastgoedmakelaar Knight Frank heeft zijn jaarlijks Wealth Report uit waarin o.a. de steden worden gerangschikt naarmate hun belang voor de UHNWI of Ultra High Net Worth Individuals. Dit zijn de mensen die 30 miljoen dollar of meer bezitten.

De rangschikking houdt geen rekening met het politieke belang van een stad, want dan zouden Washington DC, Beijing en Brussel de lijst aanvoeren, noch met de levenskwaliteit van de stad, waarin Noord-Europese, Canadese en Australische steden uitblinken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 9 maart 2015

Pariteit tussen euro en dollar is slechts een kwestie van tijd

De euro dook deze week voor het eerst in jaren onder de 1,09 dollar. Dit gebeurde nadat de markt het commentaar over het steunprogramma van Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, liet inwerken en het goede Amerikaanse banenrapport over februari door de markt werd verwerkt. Wat betreft pariteit tussen de euro en de dollar is het dan ook niet langer meer de vraag óf het gebeurt, maar: wanneer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 7 maart 2015

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

Goudprijs en Euro omlaag na sterk banencijfer VS 06 maart 2015 in Goud

Goudprijs en Euro zijn vandaag sterk gedaald na bekendmaking van de werkgelegenheidscijfers in de VS. Volgens een meting van CNN Money was de gemiddelde verwachting dat er 235.000 banen bij kwamen in de VS. Het werkelijke cijfers was een stuk beter. In totaal kwamen er in februari 295.000 banen bij. Het werkeloosheidspercentage daalde naar 5,5%.

Lees verder op thebullionhouse.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs