EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16616 tot 16620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Bitsim maakt van iedere telefoon een bitcoin-wallet

De overlay, ook wel een zero-footprint sim genoemd, laat de telefoon denken dat er een sim aanwezig is en laat de sim denken dat er een telefoon is. De overlay vangt dus de commando's tussen sim en telefoon af en stuurt deze door indien nodig. De commmunicatie met het bitcoin-netwerk gebeurt door middel van gecodeerde sms berichten waardoor het niet uitmaakt welke telefoonprovider je gebruikt en of de bewuste provider het ermee eens is.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Tsipras: Merkel is zwak. ECB onbetrouwbaar

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft nog maar eens op niet mis te verstane wijze uitgelegd hoe hij over de Duitse bondskanselier Angela Merkel en de Europese Centrale Bank (ECB) denkt. Spoilers: het is niet positief.

[...]

Lees verder op powned.tv
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Griekse Premier interview, Dijsselbloem heeft bedrogen

De Griekse premier Alexis Tsipras beschuldigt Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem van bedriegerij na een mondelinge toezegging.

De Griekse premier Alexis Tsipras beschuldigt Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem van bedriegerij na een mondelinge toezegging.

Jeroen Dijsselbloem had beloofd dat de Europese Centrale Bank de verlaging van het Griekse T-bill-plafond van €15 mrd naar €9 mrd ongedaan zou maken als het steunprogramma zou worden verlengd.

[...]

Lees verder op nujij.nl
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Goud: mogelijk de laatste keer dat u zo goedkoop kunt instappen

Staat de wereld op het punt de echte reserves van de Chinese goudvoorraad te kennen. De laatste keer dat China een update gaf, was in 2009. Iedereen weet dat China ondertussen meer reserves heeft, maar niemand weet hoeveel. Het grootste mysterie van de financiële wereld kan binnenkort onthult worden.

Chinese goudmijnen zijn al 8 jaar op rij de grootste producenten van goud ter wereld. In 2014 was er een productie van 452 ton. Een deel van dat goud zal ongetwijfeld verkocht geweest zijn aan de Chinese overheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 april 2015

Deze self-made miljonair onthult het grootste voordeel voor particuliere beleggers

Heb jij soms ook het gevoel dat je als belegger onrecht wordt aangedaan omdat je veel minder middelen hebt dan de immense fondsenbeheerder met onbeperkte research budgeten, High Frequency Trading en hun connectie over heel Wall Street en omstreken? Wat moet een particuliere belegger hier tegen doen?

Seth Klarman kent het antwoord. Seth Klarman is misschien niet zo bekend als Warren Buffett of Shelby Davis, hij is minstens zo succesvol. Seth Klarman runt het 11e grootste hedge fund ter wereld. Klarman gebruikt dezelfde tactiek als Warren Buffett, hij gaat op zoek naar goede, ondergewaardeerde activa en investeert op lange termijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs