EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16626 tot 16630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

700 spaarders opgelicht voor 250 miljoen

Meer dan 700 Belgische spaarders zijn samen voor ruim 250 miljoen euro opgelicht. Ze investeerden hun spaargeld in een levensverzekering in de hoop op een fraai rendement, maar zagen nooit een cent. Het onderzoek loopt, maar de frauduleuze praktijken gaan intussen gewoon door.  

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Griekenland: herstelbetaling WOII bedraagt 278,7 miljard

De geldsom die Duitsland aan Griekenland verschuldigd is als herstelbetaling voor de Tweede Wereldoorlog, bedraagt 278,7 miljard euro. Dat heeft de Griekse viceminister van Financiën, Dimitris Mardas, maandag verklaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Ander voedsel, ander geld

Het voedselsysteem wordt niet alleen gestuurd door onze behoefte aan eten en drinken. Ook de financiële sector stuurt mee. Die wil rendement. Welzijn en duurzaamheid tellen niet mee. Hebben we een nieuw geldsysteem nodig?

[... ...]

Lees verder op Trouw.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Verhogen rente door Federal Reserve zou gepast zijn

Het zou "gepast" zijn als de Federal Reserve (Fed), het Amerikaanse stelsel van centrale banken, dit jaar de rente verhoogt.

Het zou "gepast" zijn als de Federal Reserve (Fed), het Amerikaanse stelsel van centrale banken, dit jaar de rente verhoogt.

Daarbij plaatste hij wel de kanttekening dat het tijdstip waarop de rente verhoogd zou kunnen worden, afhangt van de ontwikkeling van de Amerikaanse economie.

"Als de verbetering van de arbeidsmarkt aanhoudt en het FOMC (het beleidsbepalende orgaan van de Fed, red.) vertrouwen heeft dat de inflatie richting ons doel van 2 procent op middellange termijn beweegt, dan zou het gepast zijn de rentes te normaliseren", aldus Dudley.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Deze zeldzame grondstoffen worden steeds schaarser

Over een jaar of 20 zouden zeldzame grondstoffen wel eens heel erg schaars kunnen worden. Volgens Goldman Sachs heeft de wereld namelijk nog maar ongeveer voorraden die zo’n 20 jaar meegaan, wat goud, diamanten en zink betreft dan. De reserves qua platina, koper en nikkel kunnen volgens de zakenbank nog wat langer meegaan: naar schatting ongeveer 40 jaar of minder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs