EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16636 tot 16640 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Griekse regering levert lijst hervormingen in

Griekenland levert vrijdag in Brussel een lijst met hervormingen in die de weg vrij moeten maken voor nieuwe leningen.

za liet vrijdag weten dat de lijst klaar is. Er staan achttien maatregelen op die Athene 3,5 miljard euro moeten opleveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Waarom VS en EU in een muntoorlog verkeren

Slecht nieuws over de Amerikaanse economie. In het laatste kwartaal van 2014 koelde de economie in de VSA af, de groei bedroeg nog 2,2 procent van het BBP op jaarbasis. In het derde kwartaal bedroeg de groei nog 5 procent BBP/jaar, zo weet zakenblad Trends. Een aanmerkelijk verschil dus, dat zware gevolgen kan hebben. Zowel voor de economie, als voor uw portefeuille.

De bedrijfsinvesteringen vielen terug en ook exportpositie van de VSA gaat er de jongste tijd op achteruit. De dollar stijgt ten opzichte van de euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Oorlogje spelen kan olieprijs niet meer manipuleren

Interessante vaststelling deze week: toen bekend raakte dat Saoedi-Arabië zich militair ging mengen in de Jemenitische burgeroorlog verwachtten heel wat analisten een rally van de olieprijzen.

Interessante vaststelling deze week: toen bekend raakte dat Saoedi-Arabië zich militair ging mengen in de Jemenitische burgeroorlog verwachtten heel wat analisten een rally van de olieprijzen.

De rally van 5% duurde welgeteld één dag, waarna de prijzen weer gestaag wegzakten. Vrijdag zakte brent crude tot 58.15 USD en US crude tot 50.37 USD.

Hedge fund managers verwachten volatiele prijzen met een absolute bodem van wel 30 USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Beleggers hangen aan Yellens lippen en zij weet dat

De afkoeling van de Amerikaanse economie heeft ervoor gezorgd dat de winst van de dollar voor een gedeelte teniet is gedaan. Dat meldt de nieuwszender CNBC op basis van een bericht van Reuters. Dankzij de consumentenuitgaven valt de terugval in economische activiteit relatief goed mee.

Tegenover de euro zou de Amerikaanse dollar op het moment van schrijven op 1,08690 USD/EUR staan. Dat is een verlies van 0,1%, al had een val van 4% niet kunnen worden uitgesloten als gisteren de Fed geen sussende taal had gebruikt, meldt CNBC.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

De gevaarlijkste gedachte die bij beleggers opduiken

Iedereen denkt dat hij het kan. Beleggen. Allemaal geloven we erin de meerderheid op termijn te kunnen verslaan. Je leest waarschijnlijk het FD, kijkt regelmatig naar RTL[z] en je laat je voeden met hetgeen internet te bieden heeft. Enkele aandelen worden regelmatig genoemd en zelfs gehypet. Je gaat wellicht wat Googlen en voor je het weet ben je helemaal hilarisch over bijvoorbeeld Tesla.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs