EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16646 tot 16650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 april 2015

‘Rus steekt miljarden in techsector’

De Russische miljardair Michaïl Fridman is van plan miljarden te steken in de telecom- en techsector in de Verenigde Staten en Europa. Dat meldde de Britse zakenkrant Financial Times maandag.

Het in Londen gevestigde LetterOne, het investeringsvehikel van Fridman, is druk doende een fonds op te richten met een omvang van omgerekend 14,6 miljard euro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 5 april 2015

Peakoil: Nederlands aardolieverbruik in 2014 verder afgenomen

Aardolie is weer goedkoop geworden. De prijs voor een vat schommelt tussen de 50 en 60 dollar, net als in 2005 en 2006. Er wordt momenteel meer aardolie gewonnen dan de wereldeconomie nodig heeft. Olieproducenten geven grote kortingen aan hun afnemers. Je hoort bijna niemand meer waarschuwen voor peakoil en dat we moeten afkicken van onze aardolie-verslaving.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zondag 5 april 2015

Van Overtveldt aan Der Spiegel: "Eurozone kan Grieks vertrek aan"

Ja, een Grexit, het vertrek van Griekenland uit de eurozone, is een mogelijkheid, die de andere landen aankunnen. Met die boodschap aan het gerenommeerde Duitse weekblad Der Spiegel houdt Belgisch minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) de druk op de Griekse premier Tsipras hoog.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 april 2015

Dure dollar: Kleding en schoenen worden fors duurder

 De prijs van kleding en schoenen gaat de komende tijd fors stijgen. Nederlandse modebedrijven zijn de dupe van de dure dollar, schrijft De Telegraaf. Kleding wordt internationaal in die munteenheid afgerekend. In Duitsland zijn de prijzen al tot 10 procent gestegen, melden marktkenners.

[...]

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zondag 5 april 2015

Verlaging hypotheekrenteaftrek levert schatkist 45 miljoen op

De geleidelijke verlaging van de hypotheekrenteaftrek moet de overheid dit jaar 45 miljoen euro op gaan leveren.

De geleidelijke verlaging van de hypotheekrenteaftrek moet de overheid dit jaar 45 miljoen euro op gaan leveren.

Het maximale aftrektarief werd in 2014 al verlaagd van 52 naar 51,5 procent voor inkomens in de hoogste belastingschijf. Dat percentage wordt de komende 28 jaar verder stapsgewijs verlaagd naar 38 procent.

Volgens een raming levert die verlaging in 2015, dankzij een verdere verlaging tot 51 procent, 89 miljoen euro op. In 2016 stijgt dit naar 133 miljoen euro. Op de lange termijn zou de maatregel de schatkist jaarlijks 770 miljoen euro op moeten leveren.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs