Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 1666 tot 1670
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en goud hoger na raketaanval VS in Syrië

De olie- en goudprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

De ontmoeting Trump-Xi gaat over 1 grafiek. Dit is ‘m

De Amerikaanse president Trump reisde donderdag af naar zijn ‘Trump Mar-a-Lago Golf Resort’ in West Palm Beach (Florida), waar hij twee dagen lang zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping en diens echtgenote te gast zal hebben. De tweedaagse zal een succes worden en wel om de eenvoudige reden dat beide een succes nodig hebben, vooral Trump, na het débacle van Trumpcare. Of ze punten van overeenkomst zullen vinden blijft een open vraag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

EU bevestigt de sancties tegen Russische oliereus

Het Europees Hof van Justitie heeft vorige week de Britse sancties tegen Russische oliereus Rosneft niet in strijd met de Europese regelgeving verklaard.

Een van die maatregelen zorgde ervoor dat Rosneft geen proefboringen meer mocht uitvoeren in de Arctische Zee op een diepte van meer dan 150 meter.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Stel jezelf deze 7 vragen indien je vroeger op pensioen wil gaan

Nooit meer moeten werken, het is een droom van vele mensen. Er zijn er die er in slagen om al op hun 30e of 40e op pensioen te gaan. Het is niet eenvoudig, maar daarom niet onmogelijk. Vroeger op pensioen gaan is niet voor iedereen, en dat heeft niet alleen met geld te maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 april 2017

Duits werkloosheidspercentage neemt verder af

Duitsland wordt vaak gezien als de motor van Europa. Sommige economen zijn zelfs van mening dat Duitsland eigenlijk te groot is voor Europa. Dat is ook de reden dat Duitsland vaak een prominente plek inneemt binnen de beleidskeuzes die in Brussel worden gemaakt.

De meest recente macrocijfers maken duidelijk dat de Duitse economie op volle toeren draait. Vooralsnog lijkt Duitsland weinig last te hebben van de grote aantallen aan vluchtelingen die in Duitsland terecht zijn gekomen. Zo wist in het bijzonder de Duitse arbeidssector de afgelopen maand goede zaken te doen.