Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1666 tot 1670
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 12 mei 2017

IMF: Verhoog overheidsuitgaven en belast de rijken

Als het aan het IMF ligt moet Duitsland meer doen om de inkomensongelijkheid aan te pakken, bijvoorbeeld door vermogen zwaarder te belasten en de lonen te laten stijgen. Ook moeten de overheidsuitgaven omhoog, bijvoorbeeld door investeringen in infrastructuur en een verlaging van de sociale premies.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 mei 2017

Goudprijs naar laagste niveau in acht weken

De goudprijs bereikte deze week het laagste niveau in meer dan drie maanden, omdat een aantal geopolitieke en politieke onzekerheden tijdelijk naar de achtergrond verdwenen. Eerder dit jaar steeg de goudprijs nog vanwege de dreiging van een raketlancering in Noord-Korea en een mogelijke escalatie in Syrië als gevolg van de Amerikaanse raketaanval. Maar beide geopolitieke dreigingen bleven uit, waardoor beleggers de veilige haven van goud achter zich lieten in ruil voor meer speculatieve beleggingen zoals aandelen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Beginnen met Bitcoin? Lees dan eerst de 10 Bitcoin tips voor beginners

De koers van Bitcoin is de afgelopen tijd weer flink gestegen en, net zoals bij de vorige rally's, vragen mensen zich af hoe ze "in kunnen stappen" Maw: hoe kunnen ze bitcoins kopen om te profiteren van de koersstijging. Helaas is er ten eerste geen enkele garantie dat de koers ook zal blijven stijgen. Ten ten tweede biedt Bitcoin kansen maar zijn er ook zeker risico's aan verbonden. Het is daarom verstandig om een aantal basisregels in acht te houden voor als je met Bitcoins aan de slag gaat.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Telecomconcern BT schrapt vierduizend banen

Het Britse telecomconcern BT schrapt vierduizend banen. Het bedrijf heeft een "uitdagend" jaar achter de rug. Aandeelhouders kunnen een lager dividend verwachten voor de komende jaren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 mei 2017

Hoe verdien je bakken geld met thuiswerk?

Geen zin om urenlang in de file te staan naar je werk? Waarom dan niet van thuis uit werken? Dat is vaak gemakkelijker om te combineren met je gezin, je hobby's of andere activiteiten.