EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16651 tot 16655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Poetin levert tien procent van zijn salaris in

De Russische president Vladimir Poetin en diens topfunctionarissen gaan voortaan tien procent inleveren op hun salaris. Aldus past het Kremlin zich aan aan de economische crisis, veroorzaakt door de Saoedische beslissing om de olieprijs te kelderen en door de ontwaarding van de roebel als gevolg van het Westerse sanctieregime. Behalve Poetin, die zichzelf "straft", zijn de andere salarisslachtoffers premier Dmitri Medvedev, procureur-generaal Joeri Tsjajka en voorzitter van de onderzoekscommissie Aleksandr Bastrikin. Het lagere loon geldt vanaf deze maand tot minstens 31 december.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

India koopt minder goud door uitblijven lagere importheffing

Het besluit van de Indiase regering om de importheffing op goud voorlopig toch niet te verlagen heeft gezorgd voor een terugval in de import, zo meldt de Wall Street Journal. Was er in de laatste maanden van vorig jaar nog een sterk stijgende lijn te zien in de hoeveelheid geimporteerd goud, in december en januari was het volume beduidend lager. Speculaties over een mogelijke verlaging van de importheffing op goud zorgden ervoor dat Indiase goudhandelaren op de rem trapten en minder goud inkochten.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Problemen in Griekenland: staatskas is vrijwel leeg

Regering van Tsipras kan niet aan verplichtingen voldoen De Griekse premier Tsipras © afp. De financieringsproblemen in Griekenland zijn groter dan gedacht. De regering in Athene heeft pensioenfondsen en andere publieke instellingen gevraagd om hun geld in de staatskas te storten, meldden regeringsbronnen vandaag.

De Griekse regering moet in maart 6,85 miljard euro aan verplichtingen voldoen, maar die hoeveelheid geld zit bij lange na niet in de staatskas. Gisteren werd bekend dat Athene in februari niet alle salarissen van ambtenaren kon betalen. De Grieken proberen nu van dag tot dag met noodmaatregelen het hoofd boven water te houden.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

Column Kees de Kort | Mario is een fuik ingezwommen

BNR's economie-commentator Kees de Kort was gisteren compleet verrast toen de ECB de modelverwachtingen van de economische groei bekendmaakte.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 6 maart 2015

VS wil Europa en Rusland uit elkaar drijven

Volgens de prominente Franse advocaat en politicus Henri Temple is het buitenlandse beleid van de VS erop gericht Europa en Rusland uit elkaar te drijven. “Washington doet haar uiterste best om Europa te verzwakken en in politiek opzicht in het stelsel van organisaties als de NAVO, de WHO, het IMF en de Wereldbank te drukken”, aldus Temple. Volgens hem doet de VS er alles aan om te voorkomen dat Europa een nieuw machtsblok wordt dat succesvol kan concurreren met de VS en banden zal aanhalen met Rusland.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs