Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 16651 tot 16655
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

5 redenen waarom je nu goud moet kopen

De goudprijs heeft het de afgelopen tijd goed gedaan en daarmee de markten verrast. Het edelmetaal heeft zelfs gespecialiseerde analisten en economen verrast met zijn recente stijging. Waarom? Het goudkleurige edelmetaal hoort het namelijk helemaal niet goed te doen in tijden van een sterke dollar.

Momenteel is het echter een aantrekkelijk moment om het edelmetaal aan te schaffen, zo stelt James DiGeorgia, schrijver van het boek ‘The New Bull Market in Gold’. Door de actie die hij recent heeft gezien van goud, denkt hij dat een nieuwe bullmarket voor goud wel eens kan zijn aangebroken. In een commentaar geeft hij aan hiervoor 5 redenen te zien.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

MSM kanaal Nu.nl wijzigt berichtgeving over goudvoorraad DNB

Origineel bericht moest luiden: DNB vult goudvoorraad voor het eerst in zestien jaar aan. Titel is gewijzigd naar: "DNB ontkent aanvullen goudvoorraad"

Helaas wisten we het bericht zelf niet op tijd te onderscheppen. Ook is de Google cache overschreven. In het bericht staat onder andere het volgende te lezen:

[...] Andere centrale banken vullen wel hun goudreseves aan. De afgelopen twee decennia was de rol van goud als dekking van valuta juist aanzienlijk afgenomen. Centrale banken namen meer andere valuta zoals dollars en ponden in reserve.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Coinbase opent de eerste gereguleerde Bitcoin exchange in Amerika

Bitcoin koers maakte vandaag een grote sprong na het nieuws dat Coinbase het eerste bedrijf is die een gereguleerde Bitcoin exchange heeft geopend in Amerika. Het in San Francisco gebaseerde Coinbase biedt al een online wallet aan waarmee je bitcoins kan opslaan, kopen, verkopen en nu dus ook een heuse Bitcoin exchange. De exchange is momenteel goedgekeurd voor ongeveer de helft van de Amerikaanse staten.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

Column Kees de Kort | Het optimisme spat gewoon de kamer uit

De stijging van het Amerikaanse consumentenvertrouwen is off the charge: ongelofelijk hoog, ongelofelijk veel, ongelofelijk alles. Maar dat vertaalt zich allemaal niet in meer bedrijvigheid van de industrie of in de huizenmarkt.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 28 januari 2015

3 redenen waarom Griekse schulden niet kwijtgescholden kunnen worden

Een gedeelte van de Griekse schuld moet worden kwijtgescholden. Het is een oproep die vaak in opiniebijdragen en andere schrijfsels wordt herhaald. ‘De Duitsers mogen niet vergeten dat ook zij na de oorlog van 1940 - 1945 grote delen van hun schulden kwijtgescholden zagen,’ is daarbij een vaak gebruikt argument.