Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 16651 tot 16655
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

Fitch handhaaft AAA-status Nederland

De Nederlandse economie toont dit jaar een langzaam herstel na de krimp van de afgelopen twee jaar. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch vrijdag in een rapport waarin de AAA-rating van Nederland werd bevestigd.

Fitch verwacht dat de Nederlandse economie dit jaar met 1,2 procent groeit. Daarmee is het ratingbureau iets minder optimistisch dan voorheen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

‘Russische economie gaat hard achteruit’

De Russische economie gaat dit jaar veel sterker achteruit dan eerder werd gedacht. Dat voorspelde kredietbeoordelaar Fitch vrijdag, in een rapport waarin de kredietwaardigheid van Rusland werd verlaagd.

Rusland wordt hard geraakt door de westerse sancties, de enorme daling van de olieprijs en de verzwakking van de roebel. Fitch verwacht nu dat de Russische economie dit jaar met 4 procent krimpt. Eerder rekende het ratingbureau nog op een achteruitgang met 1,5 procent. Het is volgens Fitch goed mogelijk dat de economie tot 2017 blijft krimpen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

‘De toekomst voor goud is rooskleurig’

Voor Robert Kiyosaki is het duidelijk: verlaat de aandelenmarkten! Het is een duidelijke boodschap die Kiyosaki in zijn nieuwste boek Second Chance verkondigt. ‘Cash will become trash’, stelt de schrijver dan ook.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

Grootste armoede niet noodzakelijk terug te vinden in armste landen

De meest armste regio’s van de wereld zijn niet noodzakelijk terug te vinden in de meest arme landen. Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers bij het Oxford Poverty and Human Development Initiative (Ophi) van de University of Oxford. Volgens het rapport woont 60 procent van de armste bevolking niet in de minst ontwikkelde landen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 9 januari 2015

Obama gaat VETO inzetten... Amerikaanse rechter staat route pijpleiding Keystone XL toe

Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft vrijdag de route van de oliepijpleiding Keystone XL door de Amerikaanse staat Nebraska goedgekeurd.

Daarmee wordt een eerdere uitspraak van een lagere rechtbank die deze route verbood vernietigd. Keystone moet ruwe olie uit de teerzanden van Canada naar een raffinaderij in het zuiden van de Verenigde Staten vervoeren.