EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16656 tot 16660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Iedereen wil horen en zien hoe bankiers falen

 Het wantrouwen tegenover banken is nog lang niet verdwenen. Er is weinig reden tot gerustheid.

 Het wantrouwen tegenover banken is nog lang niet verdwenen. Er is weinig reden tot gerustheid.

 Sinds de Harry Potter-boeken is er geen boek meer geweest dat zo snel en in zulke grote aantallen is verkocht." Gaat het over seks? Over religie misschien? Nee, over de financiële wereld. De Bussumse boekhandelaar heeft het in de plaatselijke krant over 'Dit kan niet waar zijn', de antropologische zoektocht van Joris Luijendijk in de Londense City. De kerk om de hoek zat afgeladen vol toen de schrijver vorige week langskwam. Overal waar hij aantreedt om zijn boek over het gedrag van bankiers te bespreken, zijn de kaartjes razendsnel uitverkocht.

[...]

Lees verder op Trouw.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Wat kost een Big Mac in het buitenland?

The Economist is de baas van de zogenaamde Big Mac Index. Al jarenlang, sinds 1986, volgen zij in vele en diverse landen de kosten van een Big Mac en dat noemen ze de Big Mac Index. De prijs van de Big Mac hamburgers bestaat uit vlees, brood en sla, een soort mandje met boodschappen. Door Big Mac’s over de hele wereld te vergelijken qua prijs in dollar, kun je zien wat de koopkracht van de Dollar is en of dat een beetje klopt (onder- of overwaardering) ten opzichte van de VS. Veel te moeilijk allemaal, daarom hier de prijzen van een Big Mac per land.

[...]

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Deze grafiek laat zien waarom de olieprijzen zijn gecrasht

De geopolitiek rondom olie is erg gecompliceerd. Toch is de crash van olie die vorig jaar heeft plaatsgevonden dat absoluut niet. Er is een duidelijke reden boven alle anderen waardoor de prijzen zo fors zijn gedaald: de olieboom in de VS. Afgelopen jaar was er in de Verenigde Staten namelijk sprake van de hoogste olieproductie sinds minstens 1990, volgens een nieuwe analyse van het Energy Department.

De Amerikaanse olieproductie steeg in 2014 met 1,2 miljoen vaten olie per dag naar 8,7 miljoen vaten per dag. Dit was de grootste uitbreiding in de Amerikaanse olieproductie sinds dit vanaf 1900 wordt bijgehouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Athene gaat geld voor het IMF bij zijn leveranciers halen

De Griekse regering gaat betalingen aan derden opschorten teneinde de 700 miljoen euro samen te brengen die nodig zijn om haar schulden aan het IMF af te lossen op 9 april. Dat schrijft de Griekse krant eKathimerini op basis van bronnen dichtbij de regering Tsipras. De coalitie benadrukt dat ze geen intentie heeft om aan haar verplichtingen tegenover het IMF te verzaken.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

'We zitten in de moeder aller bubbels,' zegt de CEO van de grootste bank van zuid-west Duitsland

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

Risico’s zijn niet langer ingeprijsd en investeerders worden niet betaald voor de risico’s die ze nemen. Dit geldt voor alle soorten beleggingen.

De aandelen- en obligatiemarkten zitten in ‘de moeder aller bubbels’. Dit kan niet blijven duren. Of toch niet lang. Wanneer het zal beginnen rommelen weet ik niet, maar dat het zal gebeuren wel.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs