Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 16656 tot 16660
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Duurste penthouse in New York City verkocht.

Ah, de Amerikaanse vastgoedmarkt. Bellen blazen, het was een van de aanleidingen voor de bankencrisis en economische malaise van de jongste tien jaar. In New York City blijft het goed gaan met de verkoop van bepaalde luxueuze optrekjes.

Enkele dagen geleden is het duurste penthouse van de miljoenenstad verkocht, eveneens voor miljoenen. Honderd miljoen dollar, omgerekend 87 miljoen euro, legde de koper alvast op tafel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Het is heel erg stil geworden rond Rusland. Wat zou er toch aan de hand zijn?

Het is écht al lang geleden dat we nog iets hebben gehoord uit de Russische hoek.

Volgens The Economist duidt dat erop dat er in het land iets aan het gebeuren is. Waar het volgens het Britse medium om draait, is dat niemand echt lijkt te letten op wat er in Rusland gebeurt.

Daar is de bevolking immers druk bezig om roebels in Amerikaanse dollars om te zetten. We zien duidelijk hoe vanaf de tweede kerstdag de Russische valuta enorm veel van zijn waarde heeft verloren, in het voordeel van de Amerikaanse.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Volgt China binnenkort het voorbeeld van Zwitserland?

Volgens Peter Schiff zal er ongetwijfeld QE 4 komen in de Verenigde Staten. Deflatie is in Europa al een realiteit en in de Verenigde Staten daalt het inflatieniveau ook angstwekkend snel. De oliecrash kan de economie ook serieus parten beginnen spelen de komende maanden.

Dé vraag gaat dan zijn, gaat China Amerikaanse dollars blijven kopen om de Yuan ondergewaardeerd te houden ten opzichte van die Amerikaanse dollar. Zal China niet voor hetzelfde dilemma komen te staan als de Zwitsers vorige week?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Rusland gaat dertigtal banken herkapitaliseren

Bijna dertig banken zullen betrokken zijn bij het herkapitalisatieplan dat Rusland eind december aankondigde om de sector te ondersteunen na de ineenstorting van de roebel. Dat heeft de Russische minister van Financiën Anton Siloeanov vandaag aangekondigd.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Rusland legt oordeel Amerikaanse kredietbeoordelaars naast zich neer

De Russische centrale bank neemt niet langer de kredietbeoordelingen over die Moody’s, Standard & Poor’s en Fitch afgeven voor Russische bedrijven, zo meldt Russia Today. Alle beoordelingen die sinds maart 2014 gemaakt zijn worden door de Russische centrale bank opnieuw aan een toetsing onderworpen.