EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16676 tot 16680 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Deutsche Bank krijgt recordboete in Liborzaak

Deutsche Bank moet een boete van 2,5 miljard dollar (2,3 miljard euro) betalen en zeven werknemers ontslaan in verband met de grootschalige fraude met het interbancaire rentetarief Libor. Dat maakten Amerikaanse en Britse toezichthouders donderdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Robot koopt drugs van bitcoin en wordt gearresteerd

Dit is het verhaal van hoe een robot met een budget van 100 bitcoin per week het voor elkaar kreeg om extacy, een Hongaars paspoort en een pet met ingebouwde camera te kopen, voordat hij werd gearresteerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Europese Commissie alweer op oorlogspad

In tijden van diplomatiek eierenlopen beslist de Europese Commissie om een reuzenomelet te bakken. Brussel besliste gisteren om een onderzoek te starten tegen de prijszetting van Gazprom, in het kader van de Europese regelgeving inzake mededinging.

Concreet vindt de Europese Commissie dat Gazprom misbruik maakt van haar dominante positie op de Europese gasmarkt, zoals het opleggen van exportrestricties en contractvoorwaarden in overeenkomsten met derden aan doorvoerlanden. Dat zou een inbreuk uitmaken van het vrij verkeer van goederen binnen de Europese Unie, en een discriminatie van de grenslanden in Centraal- en Oost-Europa waar het Russisch gas de EU binnenkomt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Column Kees de Kort | Fijn voor de verkopers, máár....

De huizenprijzen in ons land stijgen. Goed nieuws of niet? Het is een verhaal dat je met verschillende brillen op kan bekijken, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Nergens in Europa - op Spanje en Italië na - zijn er grotere verschillen in werkloosheid tussen de regio's dan in B

Het Europese statistiekbureau Eurostat heeft de werkloosheidscijfers van de verschillende Europese regio’s gepubliceerd. Dat zijn er in totaal 272, waarvan 11 in België (10 provincies + Brussel Hoofdstedelijk Gewest). West- (4,2%) en Oost-Vlaanderen (4,3%) laten de beste resultaten optekenen, gevolgd door Vlaams-Brabant (5%). Aan de andere kant van het spectrum Henegouwen (14,4%) en Luik (12,3%).

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs