Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 16681 tot 16685
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 9 februari 2015

Venezuela: de socialistische droom die een nachtmerrie werd

De daling van de olieprijzen heeft niet enkel Rusland in grote problemen gebracht. Venezuela doet het zo mogelijk nog slechter. Nu de dollarstroom van de olie-export opdroogt, rijst de inflatie er de pan uit en valt de economie stil. Tekorten aan levensnoodzakelijke producten worden steeds groter en mensen sterven door een gebrek aan medisch materiaal en medicijnen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 8 februari 2015

Banken: "Een lening herzien, moet duurder worden"

Een lening herzien, moet duurder worden. Dat menen de banken in ons land. Nu de rente historisch laag is, staan mensen in de rij om hun woningkrediet te laten herzien.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 7 februari 2015

Angst voor bankroet Libië

De Verenigde Staten en vijf Europese landen hebben zaterdag gewaarschuwd voor het risico op een Libisch bankroet indien de olieproductie en de koersen op de internationale markten blijven dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 7 februari 2015

Hogere BTW in België. We told you so…

Maanden geleden, nog voor de nieuwe federale regering was aangetreden, hebben wij van Beurs.com het al voorspeld: De BTW zal naar boven gaan. Het leek even uit de actualiteit verdwenen, maar de BTW-verhoging ligt nu opnieuw op tafel. Maak u geen illusie: ze zal er komen.

Er is al veel gepalaverd over de ‘taxshift’ die de regering van Charles Michel wil doorvoeren. Iedereen is het er over eens dat de lasten op arbeid dringend naar omlaag moeten, willen we onze concurrentiepositie niet helemaal ondergraven.

Bron: stoerejongenzzz.nl
Geplaatst: zaterdag 7 februari 2015

Wat zijn de meest miserabele landen ter wereld?

Wat zijn de meest miserabele landen ter wereld? Waar is de inflatie hoog, betaal je jezelf blauw aan rente, rijst de werkloosheid de pan uit en verkruimelt het nationaal inkomen? Nou, dan kom je als eerste terecht in Venezuela en Argentinië, want daar is de economie werkelijk in elkaar geklapt. Verder nog 106 andere landen op de “Miserabele landen index” van het Cato Institute.