EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16681 tot 16685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Beleggers hangen aan Yellens lippen en zij weet dat

De afkoeling van de Amerikaanse economie heeft ervoor gezorgd dat de winst van de dollar voor een gedeelte teniet is gedaan. Dat meldt de nieuwszender CNBC op basis van een bericht van Reuters. Dankzij de consumentenuitgaven valt de terugval in economische activiteit relatief goed mee.

Tegenover de euro zou de Amerikaanse dollar op het moment van schrijven op 1,08690 USD/EUR staan. Dat is een verlies van 0,1%, al had een val van 4% niet kunnen worden uitgesloten als gisteren de Fed geen sussende taal had gebruikt, meldt CNBC.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

De gevaarlijkste gedachte die bij beleggers opduiken

Iedereen denkt dat hij het kan. Beleggen. Allemaal geloven we erin de meerderheid op termijn te kunnen verslaan. Je leest waarschijnlijk het FD, kijkt regelmatig naar RTL[z] en je laat je voeden met hetgeen internet te bieden heeft. Enkele aandelen worden regelmatig genoemd en zelfs gehypet. Je gaat wellicht wat Googlen en voor je het weet ben je helemaal hilarisch over bijvoorbeeld Tesla.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Minimumrente voor spaarboekjes is 0,11 procent

De mininumrente voor spaarboekjes in België is 0,11 procent. Dat meldt de VRT-redactie en is bevestigd door het kabinet van minister van Financiën Johan Van Overtveldt. Negatieve rente is in ons land verboden, maar het was tot nu toe onduidelijk hoeveel de minimumrente precies moest zijn.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Gent wordt eerste bitcoinstad van België

In de nieuwste Week van Bitcoin praten we met bitcoin skepticus Tim Swanson over de toekomst van cryptocurrencies. Hij is kritisch over het aantal echte transacties met bitcoin en denkt dat veel bitcoiners hun eigen ergste vijand zijn omdat ze dingen te rooskleurig schetsen. Op het gebied van remittance zijn er wellicht kansen voor cryptocurrencies, maar we zijn er nog lang niet, aldus Tim Swanson.

Ook praten we met Andreas Wauters en Roeland Creve, schrijver voor Macrotrends, over hun initiatief Gent Bitcoinstad dat 18 april van start gaat en waar 15 bitcoinaccepterende winkels aan meedoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Column Kees de Kort | Eerste wolkjes aan de horizon

Macro-econoom Kees de Kort is vanwege de stroomstoring niet met de metro maar op de fiets naar de redactie gekomen en is onderweg flink natgeregend. Toch blijft hij lachen. Maar dat geldt niet voor de Amerikanen die de lucht boven hun economie zien betrekken.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs