EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16686 tot 16690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

‘Griekenland betaalt IMF-lening gewoon terug’

De Griekse regering heeft zich vrijdag fel gekeerd tegen speculaties dat een faillissement van het Zuid-Europese land voor de deur staat. De regering kan haar betalingsverplichtingen nakomen en zal donderdag 450 miljoen euro aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) terugbetalen, zei onderminister Dimitris Mardas van Financiën vrijdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Bijna 1 miljard dollar IMF-steun voor Ghana

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) stelt bijna 1 miljard dollar aan krediet beschikbaar aan Ghana. Dat maakte het IMF vandaag bekend. Het Afrikaanse land kampt onder meer met dalende grondstofprijzen en een oplopend begrotingstekort.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Fed kan renteverhoging niet rechtvaardigen

Analist Bob Janjuah van het Japanse bedrijf Nomura Holdings was te gast bij CNBC om zijn visie te geven over het beleid van de Federal Reserve omtrent het mogelijk verhogen van de rente.

Janjuah verwacht eerder dat een agressieve versie van kwantitatieve versoepeling ons te wachten zal staan in plaats van een rente verhoging. Een renteverhoging zou op zijn vroegst eind volgend jaar kunnen plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Spannende dag op 9 april – Ben jij al voorbereid?

Griekenland heeft laten weten dat het dringend geld nodig heeft. Op zich is dit niet nieuws. Maar de komende dagen wordt het weer een krachtmeting tussen Griekenland en Duitsland en de Duitsers kunnen niet altijd winnen … of toch wel?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

“Banencijfer reduceert kans op renteverhoging in juni aanzienlijk”

Staatsobligaties stegen vrijdag nadat een rapport van de Amerikaanse overheid aantoonde dat er in maart de minste nieuwe arbeidsplaatsen bijkwamen sinds december 2013. Hiermee werd de outlook voor een eerste renteverhoging door de Federal Reserve weer wat op de lange baan geschoven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs