EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16691 tot 16695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Cyprus treft voorzorgsmaatregelen tegen Grexit

Cyprus heeft voorzorgsmaatregelen genomen tegen een mogelijk bankroet en vertrek van Griekenland uit de eurozone. "Ik geloof niet dat zo'n gevaar bestaat", suste president Nikos Anastasiades vandaag. Maar op papier heeft de regering van het eiland zich op alle denkbare scenario's voorbereid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Teleurstellend banencijfer VS zet goudprijs in euro lager

De goudprijs in euro is vanmiddag met een procent gedaald naar €1.090 per troy ounce. De daling is het gevolg van een teleurstellend banencijfer uit de VS, waardoor de euro meer waard werd tegenover de dollar. De wisselkoers steeg met ongeveer een procent naar bijna $1,10 per euro.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Oeps, banengroei VS valt fors tegen in maart

De toename van het aantal banen in de Verenigde Staten liet in maart flink te wensen over.

De toename van het aantal banen in de Verenigde Staten liet in maart flink te wensen over.

Dat bleek vrijdag bij de publicatie van het maandelijkse arbeidsmarktrapport door het Amerikaanse bureau voor arbeidsstatistiek.

Er kwamen volgens de eerste schatting 126 duizend banen bij in maart, terwijl door persbureau Reuters gepolste economen rekenden op een toename met 245 duizend. Het cijfer over februari werd bijgesteld tot 264.000 nieuwe arbeidsplaatsen, van een eerder gemelde 295.000. De vertraging in de banengroei vond zowel plaats in de industrie als bijvoorbeeld het horeca- en hotelwezen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

Waarom Tesla, Facebook en McDonald’s nooit kunnen winnen in China

Automaker Tesla is het zoveelste westerse bedrijf dat zich heeft verkeken op China.  Dat ligt aan de eigenaardigheden van de Chinese markt, maar ook aan de bijzondere rol van de Chinese overheid, stelt Z24’s Jeroen de Boer.

Geld hebben ze genoeg, de nieuwe rijken in China. Als je al een Ferrari en een BMW X5 hebt, kan een elektrische Tesla er nog wel bij. Toch heeft de Amerikaanse automaker uit Californië geen vliegende start gemaakt in China, zo bleek begin dit jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015

World Gold Council wil nieuwe goudbeurs lanceren in Londen

De World Gold Council onderzoekt de mogelijkheid om een nieuwe goudbeurs te openen in Londen, zo bericht de Financial Times. De belangenorganisatie van de goudmarkt bespreekt samen met 19 goudmijnen en tenminste vijf banken hoe ze de goudmarkt van Londen transparanter kunnen maken.

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs