EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16696 tot 16700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Beurzen lager door slechte macrocijfers uit China, Europa en VS

Vrijwel alle Europese aandelenmarkten stonden donderdagmiddag in de min. Tegenvallende cijfers over de Europese economie en de Chinese industrie drukten de stemming, terwijl beleggers zich ook zorgen bleven maken over de financiële situatie in Griekenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Russisch embargo kost voedingsindustrie 63 miljoen euro

Het Russisch invoerembargo heeft de Belgische voedingsindustrie vorig jaar 63 miljoen euro gekost. Dat blijkt uit het jaarverslag van Fevia, de federatie van de voedingsindustrie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Europa: structurele problemen

Zoals reeds werd aangehaald op deze site, hebben de geldinjecties van Draghi niet het verhoopte effect op de reële economie.

Zoals reeds werd aangehaald op deze site, hebben de geldinjecties van Draghi niet het verhoopte effect op de reële economie.

Nederland mag dan wel meer volk in de winkelstraten opgemerkt hebben. Een wekenlange discussie over het recht op bed, bad en brood voor uitgeprocedeerde asielzoekers is nu niet direct conform de verwachtingen van een Europees land dat de mensenrechten onderschrijft.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Deutsche Bank krijgt recordboete in Liborzaak

Deutsche Bank moet een boete van 2,5 miljard dollar (2,3 miljard euro) betalen en zeven werknemers ontslaan in verband met de grootschalige fraude met het interbancaire rentetarief Libor. Dat maakten Amerikaanse en Britse toezichthouders donderdag bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 23 april 2015

Robot koopt drugs van bitcoin en wordt gearresteerd

Dit is het verhaal van hoe een robot met een budget van 100 bitcoin per week het voor elkaar kreeg om extacy, een Hongaars paspoort en een pet met ingebouwde camera te kopen, voordat hij werd gearresteerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs