EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16716 tot 16720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

‘Starters op huizenmarkt moeten langer sparen, als maximale hypotheek verder daalt’

Een verdere verlaging van het maximaal te lenen hypotheekbedrag voor woningen na 2018 zal vooral potentiële koopstarters te zorgen voor meer eigen spaargeld.

Afhankelijk van de mate van die verlaging zullen starters een groot aantal jaren moeten sparen voordat ze tot de koopsector kunnen toetreden. Dit blijkt uit onderzoek van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) in opdracht van makelaarsvereniging NVM.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Wat is er met de Amerikaanse groei gebeurd?

De reden dat de Amerikaanse economie zo gevoelig is voor de sterkere dollar en andere obstakels, kan wel eens zijn dat het herstel van de post-financiële crisis niet is wat het werkelijk lijkt. Dat lijkt ten minste de opkomende visie van Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Bereid je voor op de terugkeer van de drachme!

Volgens TheDuckShoot is het zo goed als zeker dat Griekenland de eurozone verlaat. De polemiek tussen de eurolanden over de Griekse schulden is daar zeker niet vreemd aan.

“De Griekse economie kent al problemen vanaf het moment dat ze deel uitmaakt van de eurozone”, staat er te lezen op de website,”Griekenland is toegetreden dankzij leugens en fraude.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

Deutsche Bank noemt waarschuwing IMF ‘conservatief’

Het is een woord dat steeds vaker lijkt op te duiken in de financiële markten: liquiditeit. Zo waarschuwde het Internationaal Monetair Fonds (IMF) recent voor de risico’s van steeds minder liquiditeit in de markten.

Expert Joe LaVorgna van Deutsche Bank ging in op de kwestie en waarschuwde dat zelfs de waarschuwing van het IMF mogelijk niet genoeg was. Hij schreef daarover:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 22 april 2015

ECB voorziet 1,5 miljard euro extra voor noodkrediet Griekse banken

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft vandaag nog eens het plafond voor noodkrediet aan de Griekse banken verhoogd, met 1,5 miljard euro. Daarmee loopt de omvang van die zogenaamde Emergency Liquidity Assistance (ELA) op tot 75,5 miljard euro. Dat is vernomen van ingewijden bij een Griekse bank.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs