EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16716 tot 16720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Dit gebeurt er als Griekenland de euro verlaat

Natuurlijk is vorige maand de bailout-overeenkomst voor Griekenland met 4 maanden verlengd. Een oplossing is er echter nog steeds niet en ook de hervormingsplannen die Griekenland heeft ingediend, worden door de ministers van Financiƫn van de eurolanden niet gewaardeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Wereldwijde afhankelijkheid dollar steeds minder groot

De dominantie van de greenback in de ontwikkelingswereld lijkt onder druk te staan nu meer en meer opkomende economieƫn hun afhankelijkheid van de dollar als wereldwijde handelsvaluta beginnen af te bouwen.

De dominantie van de greenback in de ontwikkelingswereld lijkt onder druk te staan nu meer en meer opkomende economieƫn hun afhankelijkheid van de dollar als wereldwijde handelsvaluta beginnen af te bouwen.

ā€˜Een lagere afhankelijkheid van de dollar begint een trend te worden die steeds groter wordtā€™, zei Jim Rickards, chief global strategist bij West Shore Funds tegenover Cnbc. ā€˜Wat opkomende markten betreft wordt in de handel tussen 2 landen steeds minder vaak de dollar gebruikt als handelsvaluta.ā€™

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Charles Hoskinson over zwakheden bitcoin en oplossingen

In De Week van Bitcoin spraken we gisteren met wiskundige, TED-spreker en oud-CEO van Ethereum, Charles Hoskinson. Hij spreekt zijn bezwaren uit over bitcoin en legt uit waarom we verschillende soorten blockchains, geldsoorten en protocollen moeten hebben om zo te komen tot een decentralere wereld. Iets waar met name armen mensen zonder bankrekeningen en documenten van zullen profiteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Golfstaten geven 12 miljard dollar steun aan Egypte

Saoedi-Arabiƫ, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten hebben elk 4 miljard dollar beloofd aan Egypte. De fondsen moeten de Egyptische economie ondersteunen, zo kondigden de Golfstaten vandaag aan op een investeerdersconferentie in de badplaats Sharm el-Sheikh.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 14 maart 2015

Wat gebeurt er wanneer de ECB geld verliest?

Nog voor de Europese Centrale Bank (ECB)Ā quantitative easing naar de eurozone heeft geĆÆmporteerd, hebben de centrale bankiers en de representatieve politici altijd volgehouden dat belastingbetalers nooit de dupe kunnen zijn van dat programma.

De mensen in Frankfurt kunnen eurobiljetten uit het niets creƫren, dus is het alleen maar logisch dat de kans dat de ECB ooit moet worden gered minimaal is. Dat is althans de redenering die daarachter schuilgaat.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs