EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16736 tot 16740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

‘Onderhandelingen Iran en VS over nucleair programma lopen uit’

Volgens de Verenigde Staten is er in de huidige gesprekken met Iran over het nucleair programma van dat land genoeg vooruitgang geboekt om woensdag verder te praten. Dit zei een woordvoerster van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdagavond in Lausanne waar een reeks mogendheden met Iran onderhandelt.

De betrokken landen hadden afgesproken uiterlijk dinsdag een punt te zetten achter het touwtrekken over de nucleaire ambities van Iran. Maar het loopt naar het zich laat aanzien uit.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

‘ECB overweegt verlenging noodsteun voor Griekse banken’

De Europese Centrale Bank (ECB) bekijkt woensdag opnieuw in welke mate Griekse banken nog mogen rekenen op noodsteun. Dat meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van ingewijden.

De positie van de Griekse banken is de afgelopen tijd verder ondermijnd door de aanhoudende onzekerheid over de economische toekomst van het land. Afgelopen maand zouden de banken nog eens 3 miljard euro hebben zien wegstromen, waardoor het totale bedrag dat sinds oktober van de rekeningen is gehaald zou zijn opgelopen tot 28 miljard euro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Finnen bouwen zonnecentrale in stad met ‘s winters vier uur zon

De Finse stad Oulu ligt op twee uur rijden van de Poolcirkel, maar dat weerhoudt het lokale energiebedrijf er niet van om er een zonnecentrale te bouwen. 

De Finse stad Oulu ligt op twee uur rijden van de Poolcirkel, maar dat weerhoudt het lokale energiebedrijf er niet van om er een zonnecentrale te bouwen. 

Het is hét grote nadeel van zonne- en windenenergie: soms komt het, soms komt het niet. ‘s Nachts produceren zonnepanelen geen stroom, en om die schommelingen op te vangen moeten elektriciteitsnetwerken een back-up hebben. Maar in Finland nemen ze een wel heel erg grote schommeling voor lief: die tussen de winter, wanneer de zon nauwelijks doorbreekt, en de zomer, wanneer de zon nauwelijks onder gaat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

“Correctie van 35 tot 50 procent op komst”

Sommige beleggers zijn bezorgd op het moment dat hun portefeuilles 10 procent in waarde dalen, om vervolgens geen actie te ondernemen. Andere beleggers kunnen 20 procent van de waarde van hun portefeuille zien verdampen om als een hert in de koplampen van een auto te blijven staren die op ze af komt rijden. Staat hun portefeuille dan op een min van 30 procent, besluiten ze om de volgende keer dat hun portefeuille weer op de top van vorige keer stond om meteen winst te nemen. Een probleem, zo schrijft handelaar en columnist van Marketwatch Mark D. Cook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Merkel en Hollande manen Griekenland tot spoed

De Griekse regering heeft geen tijd meer te verliezen en moet snel met plannen voor de aanpak van haar economie komen.

Dat zeiden de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Franse president François Hollande dinsdag na een gezamenlijke kabinetsvergadering in Berlijn.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs