EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16746 tot 16750 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Dit gebeurt met de koers van je aandeel nadat je aankondigt 100 miljard vaten olie te hebben gevonden

Aandeelhouders in het kleine Engelse oliebedrijf U.K. Oil & Gas Investments PLC (UKOG) zagen de koers van het aandeel donderdag liefst 200% stijgen nadat de CEO van het bedrijf meldde dat UKOG een olieveld had ontdekt in de buurt van de luchthaven van Gatwick.

Een significant olieveld dan nog wel, dat zo’n 100 miljard vaten zou herbergen, meer dan dubbel zoveel als wat de Noordzee de voorbije 40 jaar heeft opgebracht. Zelfs als slechts een fractie van die olie kan worden opgepompt blijft de vondst fenomenaal:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Welkom in de wereld van de centrale bankiers, waar geld lenen wordt beloond en sparen wordt beboet

De Deense Nordea Bank haalde vorige maand de wereldpers toen bleek dat ze een lening aan een lokale zakenvrouw had goedgekeurd tegen een negatieve rente van -0,0172%. Hoewel Eva Christiansen maandelijks een reeks kosten op het geleende bedrag wordt aangerekend, krijgt ze telkens ook ongeveer 1 euro aan negatieve rente uitbetaald.

Aan de andere kant van het spectrum krijgen steeds meer Denen die geld op de bank hebben een schrijven toegestuurd waarin hen wordt gemeld dat ze voortaan rente zullen moeten betalen op hun deposito’s. De bank gaat hen met andere woorden rente aanrekenen om dat geld bij te houden. Dat is een gevolg van de vier (4) rentedalingen die de Deense centrale bank sinds begin dit jaar aankondigde... een wereldrecord.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Honderd miljard vaten olie in zuiden van Engeland?

Proefboringen hebben uitgewezen dat een olieveld in het zuiden van Engeland, in de buurt van de luchthaven van Gatwick, tot honderd miljard vaten olie bevat. Slechts een fractie zou kunnen worden ontgonnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Roebel bereikt hoogste waarde sinds december vorig jaar

De Russische roebel is bezig aan stevige comeback. De munt werd dit jaar al bijna 20 procent meer waard en bereikte vrijdag de hoogste waarde ten opzichte van de dollar sinds december vorig jaar.

Dankzij de opmars van de afgelopen maanden is de roebel dit jaar wereldwijd de sterkst presterende munt ten opzichte van de dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Spaargedrag voor pensioen uit balans

Het spaargedrag van huishoudens voor hun pensioen is uit balans. De helft van de Nederlanders spaart te veel, terwijl een derde juist te weinig spaart.

Het spaargedrag van huishoudens voor hun pensioen is uit balans. De helft van de Nederlanders spaart te veel, terwijl een derde juist te weinig spaart.

Dit stelt denktank Netspar, dat zich specialiseert in pensioenen, zo meldt het Financieele Dagblad vrijdag.

Als rekening wordt gehouden met het pensioen, de AOW, de eigen woning en eventuele pensioenspaarpotjes gaan mensen er over het algemeen op vooruit als ze met pensioen gaan.

[...]

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs