EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16751 tot 16755 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015

Grote Depressie: Fed staat op het punt fout uit 1937 te herhalen

De aanleiding tot de verkoopgolf van aandelen in 1937, dat 10 jaar nodig had om te herstellen, heeft veel gelijkenissen met de huidige situatie.

De aanleiding tot de verkoopgolf van aandelen in 1937, dat 10 jaar nodig had om te herstellen, heeft veel gelijkenissen met de huidige situatie.

Hedge fund Miljardair Ray Dalio ziet enkele opmerkelijke gelijkenissen tussen de jaren ’30 en nu. Hij zegt dat de monetaire weg die Europa ingeslagen is goed onder controle gehouden dient te worden om te voorkomen dat de situatie niet net dusdanig uit de hand loopt zoals in de jaren ’30 het geval was.

[...]

Lees verder op Slim in Dividend
Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015

VIDEO: Is de dollar een vriend of vijand van aandelen?

Er wordt veel gesproken over de voor- en nadelen van de sterk gestegen dollar, maar blijkt het uiteindelijk een vriend of een vijand voor Amerikaanse aandelen? Die vraag stelde Bloomberg aan Thomas Lee, co-founder en head of research bij Fundstrat.

‘Ik denk dat de markten nog niet hebben bepaald of de sterke dollar een vriend of vijand is voor aandelen. Uiteindelijk denk ik echter dat de dollar een vriend zal blijken’, antwoordde Thomas Lee op de vraag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015

Dit zijn de twee soorten persoonlijkheden die vliegtuigrampen en terroristische aanslagen overleven

Ze zijn zeldzaam maar ze bestaan, de helden die vliegtuigrampen en terroristische aanslagen overleven. Amanda Ripley schreef er een boek over en gaf het de titel 'The Unthinkable: Who Survives When Disaster Strikes - and Why' mee. Maar wie zijn die overlevers en waarom net zij?

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015

Grieks parlement keurt wet goed die burgers moet helpen schulden af te lossen

Het Griekse parlement heeft gisterenavond een plan goedgekeurd dat de Grieken in staat moet stellen hun schulden aan de staat en sociale zekerheid af te lossen. Een overgrote meerderheid keurde het plan goed. De schulden bedragen enkele tientallen miljarden euro's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 21 maart 2015

Wereldwijde reset financiële systeem onvermijdelijk

Antropologisch journalist voor The Guardian Joris Luyendijk voorspelt een nieuwe, veel ergere financiële crisis.

Antropologisch journalist voor The Guardian Joris Luyendijk voorspelt een nieuwe, veel ergere financiële crisis.

Hij werkt inmiddels twee jaar in The City, het financiële hart van Groot-Brittannië. “Ik word steeds pessimistischer en angstiger.”

De Britse krant gaf hem opdracht van binnenuit een beeld te schetsen van de grote, geheimzinnige bancaire wereld. Een wereld die medeschuldig is aan de Amerikaanse kredietcrisis van 2008.

[...]

Lees verder op ninefornews.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs