EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16756 tot 16760
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Fysiek zilver: 11 miljoen ounces te weinig in 2015 volgens HSBC

Op 6 november vorig jaar sloot de zilverprijs op $ 15,46, een niveau dat we bij $ 50 eind april 2011 niet voor mogelijk hadden gehouden. Het is dus voorbarig om dit de definitieve bodem te noemen, maar als je onderstaande grafiek ziet, is de kans wel zeer groot.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Cijfers Shanghai Gold Exchange overschatten Chinese goudmarkt

Volgens analist Philip Klapwijk van Precious Metals Insights zijn de cijfers van de Shanghai Gold Exchange niet te vergelijken met de totale vraag naar fysiek goud in China. Dat zei de analist tijdens het 2015 Reuters Global Gold Forum in een vraaggesprek over de Chinese goudmarkt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Is er iemand op de wereld rijker dan Vladimir Poetin?

De Russische president Vladimir Poetin is mogelijk de rijkste persoon van de wereld. Dat heeft Bill Browder, chief executive van investeerder Hermitage Capital Management en auteur van het boek ‘Red Notice’, tegenover de Amerikaanse televisiezender Cable News Network (CNN) laten uitschijnen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Column Kees de Kort | Last minute-verhaal

Het Europese overleg over de situatie in Griekenland gaat op zijn zachtst gezegd moeizaam. Volgens BNR's economiecommentator Kees de Kort moet de eurozone eerst zelf weten wat het wil.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 17 februari 2015

Oorlog in Oekraïne is vooral voor Rusland nadelig, zegt Berenberg

Tegenwoordig gaat de aandacht van iedereen naar de impasse tussen Griekenland en Europa. Maar, waar het echt om gaat volgens Holger Schmieding van de Duitse investeringsbank Berenberg is het conflict in Oekraïne en de rol van de Russen daarin.

“Als Rusland niet stopt met het voeren van oorlog en [daden van] agressie zal de economie ineenstorten”, meent Schmieding,”bekijk je het grotere plaatje dan zie je dat [de Russen] vrijwel zeker zullen verliezen. (…) Ze kan deze oorlog niet meer veroorloven.”

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs