EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16761 tot 16765 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Econoom over crisis: ‘We zijn terug bij af en ik vind dat angstaanjagend’

Er is niets veranderd dus er komt weer een nieuwe crisis, zegt Ann Pettifor, specialist overheidsschulden aan de universiteit van Londen. Ze is niet de enige econoom die het zegt, maar wel een van de weinigen die de vorige crisis ook juist voorspelde.

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Market Update (1 april 2015)

Opkomende markten verkleinen hun valutareserves, de Scandinavische landen voegen zich op de valreep ook allemaal bij de Chinese investeringsbank en China roept landen op om geld vrij te maken voor investering in betere handelsroutes van Azië naar Europa. Verder in het nieuws: UBS, Bank of America en Standard Chartered positief over de vooruitzichten van goud, terwijl veel analisten juist een mager jaar verwachten. Lees alle headlines van vandaag op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Grexit, wat zijn de gevolgen?

De financiële problemen van Griekenland zijn ondertussen bij ons allemaal bekend. Nog steeds slaagt Alexis Tsipras er niet in om het land op de juiste rails te zetten en hun tijd zit er bijna op. De Grieken hebben dringend geld nodig, zo dringend zelfs dat ze de haven van Piraeus willen verkopen. En daar blijft het niet bij. Ook veertien regionale vliegvelden worden in de etalage gezet en belastingontduiking wordt harder aangepakt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Hoogste spaarrente daalt opnieuw verder

Spaarders kunnen vanaf vandaag nog maximaal 1,55 procent rente krijgen op hun spaarrekening. LeasePlan Bank, die met 1,6 procent de hoogste rente bood voor een vrij opneembare spaarrekening, verlaagt per 1 april de rente naar 1,5 procent. Vanaf dan biedt Knab weer de hoogste rente met 1,55 procent. Overigens

[...]

Lees verder op Banknieuws
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Vier op tien jongeren ver verwijderd van arbeidsmarkt

Vier op de tien jongeren in Nederland (75.000) was in 2014 ver verwijderd van de arbeidsmarkt. Deze groep volgt geen onderwijs, heeft en zoekt geen werk en is ook niet direct beschikbaar voor de arbeidsmarkt.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs