Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 16771 tot 16775
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Verdwijning 29-jarige Russische hedgefondsheld groot mysterie, 20 miljoen zoek

Zo ben je een hippe ‘quant’ in de haute finance  van Moskou, zo ben je spoorloos. De verdwijning van oprichter Kim Karapetyan van het speculatieve beleggingfondsen Blackfield Capital roept veel vragen op.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Spanje creëert voor het eerst in zeven jaar opnieuw werkgelegenheid

Spaanse economie In Spanje zijn er in 2014 voor het eerst in zeven jaar tijd opnieuw jobs bijgekomen. Ook het aantal werklozen is niet meer zo fel gedaald sinds 1998, zo maakte het ministerie van Werk vandaag bekend. Mogen de Spanjaarden voor het eerst sinds lang weer met enig optimisme naar de toekomst kijken?

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Stookolieprijs blijft dalen

De maximumprijs van stookolie gaat morgen opnieuw naar beneden. Wie minstens 2.000 liter bestelt, betaalt nog maximaal 0,5684 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Dat is de laagste prijs sinds februari 2010. Het gaat om een daling met 1,6 cent per liter, en de tweede daling dit jaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Market Update (5 januari 2015)

Duitsland verwacht geen exit Griekenland, euro zakt naar laagste niveau in 9 jaar, Euraziatische handelsunie gelanceerd en Venezuela zoekt hulp bij de Chinezen. Lees het dagelijkse nieuwsoverzicht op Marketupdate!

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 5 januari 2015

Hollande weet het nu ook: economie Frankrijk groeit te traag

De Franse economie groeit te traag om de werkloosheid aan te kunnen pakken. Dat zei president François Hollande maandag in een interview met de radiozender France Inter.

Volgens Hollande moet het bruto binnenlands product met ten minste 1 procent toenemen om de werkloosheid omlaag te kunnen brengen.

Uit de meest recente cijfers van statistiekbureau Insee blijkt dat de Franse economie nog stevig aan moet trekken voordat het zover is. In het derde kwartaal van 2014 was de groei 0,3 procent en stond de werkloosheid op 10,4 procent van de beroepsbevolking.