EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16771 tot 16775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Finnen bouwen zonnecentrale in stad met ‘s winters vier uur zon

De Finse stad Oulu ligt op twee uur rijden van de Poolcirkel, maar dat weerhoudt het lokale energiebedrijf er niet van om er een zonnecentrale te bouwen. 

De Finse stad Oulu ligt op twee uur rijden van de Poolcirkel, maar dat weerhoudt het lokale energiebedrijf er niet van om er een zonnecentrale te bouwen. 

Het is hét grote nadeel van zonne- en windenenergie: soms komt het, soms komt het niet. ‘s Nachts produceren zonnepanelen geen stroom, en om die schommelingen op te vangen moeten elektriciteitsnetwerken een back-up hebben. Maar in Finland nemen ze een wel heel erg grote schommeling voor lief: die tussen de winter, wanneer de zon nauwelijks doorbreekt, en de zomer, wanneer de zon nauwelijks onder gaat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

“Correctie van 35 tot 50 procent op komst”

Sommige beleggers zijn bezorgd op het moment dat hun portefeuilles 10 procent in waarde dalen, om vervolgens geen actie te ondernemen. Andere beleggers kunnen 20 procent van de waarde van hun portefeuille zien verdampen om als een hert in de koplampen van een auto te blijven staren die op ze af komt rijden. Staat hun portefeuille dan op een min van 30 procent, besluiten ze om de volgende keer dat hun portefeuille weer op de top van vorige keer stond om meteen winst te nemen. Een probleem, zo schrijft handelaar en columnist van Marketwatch Mark D. Cook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Merkel en Hollande manen Griekenland tot spoed

De Griekse regering heeft geen tijd meer te verliezen en moet snel met plannen voor de aanpak van haar economie komen.

Dat zeiden de Duitse bondskanselier Angela Merkel en Franse president François Hollande dinsdag na een gezamenlijke kabinetsvergadering in Berlijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Griekenland steunt sancties Rusland niet meer

Griekenland wil nauwer samenwerken met Rusland. Premier Alexis Tsipras wil dan ook niet langer de EU-sancties tegen Moskou steunen.

"We zijn het niet eens met de sancties. Het is een doodlopende weg", zei Tsipras zei dinsdag in Moskou tegen het Russische persbureau Itar-Tass.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 april 2015

Een lawine van geld

Ooit sprak de toenmalige voorzitter van de Fed –Ben Bernanke alias Helikopter Ben- de fel omstreden woorden dat hij zelfs met behulp van helikopters geld over het land zou uitstrooien, om snel en definitief een einde te maken aan een financiële crisis. Zijn uitspraken waren uiteraard metaforisch bedoeld. Maar had hij het maar echt gedaan. Dan hadden we er ook in Nederland beter voorgestaan.

[...]

Lees verder op rtlnieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs