EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16776 tot 16780 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

Column Kees de Kort | Het loopt nog niet zo'n vaart met de banengroei

Als je het jaarverslag van het UWV leest, onderschrijft dat niet bepaald het beeld dat het heel goed gaat met het herstel van de Nederlandse economie, weet BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

Eerste kwartaal 2015: dit doet de huizenprijs bij jou in de buurt

In Utrecht, Leiden, Amsterdam en Haarlem is het weer een gekkenhuis op de huizenmarkt, maar wie een huis in Oost-Friesland of Noord-Limburg heeft, ziet nog geen herstel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

Dollar-euro pariteit door renteverhoging Federal Reserve?

Er gaat waarschijnlijk dit jaar verandering komen in het monetaire beleid van de Verenigde Staten van Amerika. Deze keer gaan we een verandering meemaken in de vorm van een verhoging in plaats van een verlaging van de rente.

Dit is niet zoals we gewoon zijn van een centrale bank. Het rentetarief, opgelegd door de Federal Reserve, staat sinds 2008 op het laagste niveau allertijden en is de afgelopen zes jaar niet meer omhoog gegaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

Market Update (9 april 2015)

IMF wil verscherpt toezicht op beleggingsfondsen, Griekenland vroeg de Russen niet om geld, Zwitserland leent voor 10 jaar geld met negatieve rente en China wil een gaspijpleiding aanleggen in Iran. Verder in het nieuws: Tsjechië wil snel toetreden tot de eurozone, veel huishoudens sparen niet en Amerikaanse bedrijven worden gelokt door goedkope euro obligaties.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 9 april 2015

NVM: Huizen in eerste kwartaal van 2015 niet veel duurder dan eind 2014

De huizenprijzen in Nederland lijken in het eerste kwartaal van 2015 te stabiliseren. Ten opzichte van de laatste drie maanden van 2014 bleven ze vrijwel gelijk.

Gemiddeld werden bestaande koopwoningen in de eerste drie maanden van 2015 Nederland 0.1 procent duurder ten opzichte van het laatste kwartaal van 2014, stelt de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De stijgende trend lijkt daarmee af te vlakken. In het vierde kwartaal werden huizen nog met 1,3 procent duurder. Ten opzichte van een jaar geleden zijn koopwoningen overigens nog wel een stuk duurder: 2,9 procent.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs