EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16791 tot 16795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 april 2015

“ECB kan QE uitbreiden naar bedrijfsobligaties”

De Europese Centrale Bank kan besluiten om ook obligaties van bedrijven te kopen die in handen zijn van staten, in het kader van zijn kwantitatieve verruimingsprogramma. Dat zegt Ardo Hansson, president van de centrale bank van Estland.

Schulden die worden uitgegeven door Elering AS, een netbeheerder voor elektriciteit en gas in handen van de overheid, hebben volgens Hansson kans om goedkeuring te krijgen omdat het duidelijk een monopolie is en er geen vragen kunnen worden gesteld rondom het verstoren van concurrentie. Ook de obligaties van staatsbedrijf Eesti Energia AS kunnen in aanmerking komen, zei hij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Sancties Rusland kosten Nederlandse scheepsbouw honderden miljoenen

De Nederlandse scheepsbouw loopt honderden miljoenen euro's aan inkomsten mis, door de sancties tegen Rusland. Het gaat dan vooral om jachten voor het luxere segment, zegt journalist Tjabel Daling van het Financieele Dagblad.

[...]

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Grieken schrapen laatste geld bijeen

De Griekse regering heeft van alle overheidsinstellingen of -bedrijven de kas opgeëist. Wat er nog aan geld in zit moet naar de centrale bank worden overgemaakt, stelt een maandag uitgevaardigd decreet. De reden voor deze stap is "een urgente en niet voorziene noodzakelijkheid", meldde de Griekse Staatscourant.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

China doet grote gok: mega-investering in Pakistan voor snelle zeeroute naar Afrika en Europa

Als het om geo-strategische zaken met een economisch tintje gaat, zet China graag fors in. Met liefst 46 miljard dollar staan de Chinezen klaar om via Pakistan nieuwe handelsroutes naar de Indische Oceaan te openen.

In de Griekse schuldencrisis duikt China af en toe op als mogelijke ‘alternatieve financier’. Maar de kans dat Athene echt een beroep kan doen op Chinese financiering, mocht het misgaan met de onderhandelingen tussen Griekenland en zijn Europese schuldeisers, is niet al te groot. Daarvoor is Griekenland toch net een maatje te klein vanuit Chinees perspectief.

Maar waar worden de Chinezen dan wel warm van? Nou, deze kaart:

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

20 april: Franse minister vindt euro zwak genoeg en 7 andere dingen die je moet weten

Mooi dat de euro zo hard is gedaald, maar nu is het welletjes, volgens de Franse minister van Financiën. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs