EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16796 tot 16800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 april 2015

China stimuleert economie

Chinese kredietverstrekkers hoeven minder contant geld opzij te zetten als reserve. Dat maakte de centrale bank van het land zondag bekend. Door de stap wil de People’s Bank of China de economie aanjagen.

Chinese kredietverstrekkers hoeven minder contant geld opzij te zetten als reserve. Dat maakte de centrale bank van het land zondag bekend. Door de stap wil de People’s Bank of China de economie aanjagen.

Banken krijgen door het verlagen van de reserves extra ruimte om meer en hogere leningen te verstrekken. Onlangs bleek dat de Chinese economie in het eerste kwartaal op het laagste tempo is gegroeid sinds 2009, met 7 procent. De industriële productie groeide daarbij in maart in het laagste tempo sinds november 2008.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Olieprijs kan nog jaren laag blijven volgens CEO BP

Als je zit te wachten op een echte rebound voor olie, dan kun je nog wel even wachten. Hoewel de recente olierally het vertrouwen in een prijsherstel vergroot, stellen analisten dat beleggers hier niet al te veel van moeten verwachten.

Op de korte termijn krijgen de stieren het voordeel van de twijfel en kan olie naar een prijs van 62,25 tot 63 dollar per vat, zo meldt analist Tyler Richey afgelopen week. Dat is natuurlijk vooruitgang maar lang niet genoeg om goed te maken dat de olieprijs sinds vorig jaar juli praktisch gehalveerd is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Marc Faber: 'Griekenland is failliet en moet defaulten'

De bekende investeerder Marc Faber heeft zijn conclusie over Griekenland getrokken. Het land is failliet en kan maar beter snel een default aanvragen. 

De bekende investeerder Marc Faber heeft zijn conclusie over Griekenland getrokken. Het land is failliet en kan maar beter snel een default aanvragen. 

Dit stelt de investeerder tegenover de Amerikaanse zender CNBC in een interview.

Faber heeft dit gezegd in reactie op de duikvlucht die de beurzen afgelopen vrijdag maakten, toen de politieke spanningen tussen Griekenland en de andere landen binnen de eurozone weer hoog opliepen.

[...]

Lees verder op Slim in Trading
Geplaatst op: maandag 20 april 2015

Deurwaarders halen één miljoen niet-betaalde boetes op

De fiscus heeft voor het eerst deurwaarders afgestuurd op 12.704 Gentse wanbetalers die hun gerechtelijke boete maar niet vereffenen. Mét succes. De schatkist is al bijna een miljoen rijker. De methode krijgt navolging in de rest van het land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 19 april 2015

Ik weet het allemaal niet meer

Diverse landen zijn momenteel “gezegend” met een negatieve rente. Zij worden betaald om geld te lenen. Betaald door wie? Door de spaarders! Sparen, dat is ervoor kiezen om je geld nu niet te consumeren maar straks. En omdat je het ondertussen uitleent aan iemand die het vandaag wil consumeren, kan jij straks meer uitgeven. Tot daar de theorie.

De rollen worden nu omgekeerd. Wie momenteel spaart, kan door de negatieve rente straks minder consumeren. Kan je nog volgen?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs