EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16796 tot 16800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Nog 165 miljoen nodig voor nieuw beschermend omhulsel kernreactor in Tsjernobyl

De regeringen van de zeven leidende industrielanden (G7) moeten nog 165 miljoen euro ophoesten voor de bouw van het nieuwe beschermende omhulsel voor de verwoeste kernreactor in Tsjernobyl.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

AEX voor het eerst in 7 jaar even boven 500-punten

De Amsterdamse hoofdaandelenbeurs AEX, is vrijdagmiddag boven de 500 punten uitgekomen.

De Amsterdamse hoofdaandelenbeurs AEX, is vrijdagmiddag boven de 500 punten uitgekomen.

Sinds de Europese Centrale Bank (ECB) op 22 januari aankondigde met een omvangrijk opkoopprogramma te starten, schieten de koersen van Europese beursgenoteerde bedrijven omhoog.

De AEX begon dit jaar op 422 punten, sindsdien is er een winst geboekt van ruim 17 procent. Ook beurzen in andere Europese hoofdsteden boekten winst richting het weekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

De Buffett-formule: zo word je net zo slim als Buffett

De meeste mensen gaan door het leven zonder dat ze echt slimmer worden. En waarom? Ze willen simpelweg het werk niet doen dat nodig is om slimmer te worden.

En het is natuurlijk makkelijk om thuis te komen, de bank op te gaan, de tv aan te zetten en te kijken tot het tijd is om naar bed te gaan. Het is helaas alleen niet de manier om slimmer te worden. Er is echter een simpele formule die praktisch iedereen slimmer maakt na verloop van tijd. Het is niet makkelijk, maar wél eenvoudig.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Vormen robots echt een bedreiging voor de arbeidsmarkt?

De vooruitgang in technologie en robotica zal uiteindelijk wellicht geen negatieve impact hebben op de tewerkstelling. Dat is de conclusie van een onderzoek van de Britse economische denktank Adam Smith Institute.

Opgemerkt wordt dat de toekomst zal moeten uitwijzen of de ontwikkeling van de robots echt tot bezorgdheid moet leiden en getroffen werknemers eventuele in staat zullen zijn om elders een alternatieve tewerkstelling te vinden, maar uit de huidige vaststellingen kan volgens het Adam Smith Institute worden afgeleid dat de automatisering vooral instrumenten levert die eerder de tewerkstelling zullen ondersteunen en aanvullen dan bedreigen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Tip voor Griekse minister Varoufakis: zo nagel je fiscale wanbetalers aan de schandpaal

Een van grootste problemen in Griekenland is de belabberde belastingmoraal. Hoe zorg je dat mensen netjes hun belasting betalen? Volgens Amerikaanse economen helpt het om gegevens van wanbetalers openbaar te maken, ‘naming en shaming’ noemen ze dat.

Er zijn talloze manier om de belastinginning efficiënter te maken. Je kunt boetes opleggen, bestanden aan elkaar koppelen en gegevens lospeuteren bij medewerkers van Zwitserse of Luxemburgse banken. Maar ze kosten allemaal tijd. Tijd die de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis niet heeft, nu de bodem van de Griekse schatkist in zicht is.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs