Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 16796 tot 16800
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

Obama’s plan om Google en Apple meer belasting te laten betalen

De Amerikaanse president Barack Obama komt met een plan dat een einde moet maken aan het wegsluizen van winst via belastingparadijzen door grote Amerikaanse bedrijven als persbureau Bloomberg dat gesproken heeft met bronnen die op de hoogste niveau bekend zijn met de nieuwe plannen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

'Dr. Doom' Roubini: 'Dit is wat pseudo-economen niet begrijpen over het monetaire versoepelingsbeleid'

Hyperinflatie, de instorting van de dollarkoers, recordhoge goudprijzen, het opgeven van fiat geld ten voordele van de Bitcoin... Het zijn allemaal voorbeelden van doemscenario’s ons aangereikt door pseudo-economen die amper een basiskennis van de economie hebben, schrijft Nouriel Roubini op Project Syndicate.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

Antwerpse diamantairs klagen over marges in recordjaar

Over de diamantverkoop klaagt de sector niet, die was nooit zo hoog. Maar de prijzen voor ruwe diamanten zijn nu zo hoog dat Antwerpse diamanthandelaars bijna verlies maken. Dat meldt de VRT.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

Market Update (2 februari 2015)

Duitsland wil geen kwijtschelding Griekse schulden, JP Morgan betaalt een boete van $100 miljoen, Kroatië vergeeft schulden van 60.000 armste inwoners, Frankrijk stuurt tanks naar Polen en VS overweegt levering wapens aan Oekraïne. 

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 2 februari 2015

Tsipras krabbelt terug, belooft ECB en IMF terug te betalen

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft beloofd dat Griekenland de schulden die het heeft uitstaan bij de ECB en het IMF terug zal betalen. Ook heeft Tsipras goede hoop dat er snel een deal komt met de Europese landen die Griekenland noodhulp verleenden.