EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1681 tot 1685
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Economische groei Azië wordt bedreigd door drie landen

Aziatische landen hebben de afgelopen jaren een flinke economische groei laten zien, maar dat wordt minder evident vanwege een geopolitieke dreiging veroorzaakt door drie landen. China, Noord-Korea en de Verenigde Staten van Amerika dreigen roet in het eten de gooien voor de gehele Aziatische regio, dat beweert Amerikaans diplomaat Richard Haas.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Ass - kissers van het zuiverste water

The Financial Times is volgens BNR’s macro-econoom Kees de Kort ongehoord hard en met gestrekt been op de regering van de Britse premier Theresa May ingegaan. 'Zo hard heb ik The Financial Times nog nooit ergens over zien schrijven.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Rijkste man in Afrika investeert in VS en Europa

Aliko Dangote, topman van Dangote Group en de rijkste man van Afrika, wil de komende jaren 20 tot 50 miljard dollar investeren in de Verenigde Staten en Europa. Hij wil dat geld tot 2025 onder meer in hernieuwbare energie en de petrochemische industrie steken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

Kees de Kort: Navelstaren

Het Centraal Bureau voor de Statistiek maakte gisteren bekend dat de Nederlandse economie een groeispurt doormaakt. Dat de cijfers hoger zijn uitgepakt dan verwacht, is volgens BNR’s macro-econoom Kees de Kort logisch.

'Het zat ook wel een beetje mee natuurlijk. De bouw is écht aan het herstellen. De autoverkopen zijn écht aan het herstellen, dat is een plus. De export loopt wat beter. Opgeteld een aantal prettige verrassingen en nul tegenvallers. Dan krijg je dit soort getallen', zegt de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 17 augustus 2017

IMF: “Chinese schuldenberg wordt ‘een gevaar'”

De Chinese economie zal de volgende drie jaar weliswaar een snellere groei kennen dan was verwacht, maar dreigt daarbij een gevaarlijke schuldenlast op te bouwen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs