EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16811 tot 16815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Market Update (7 april 2015)

Griekenland heeft de intentie alle schulden terug te betalen, IMF pleit voor devaluatie Zwitserse franc, China overweldigd door grote wereldwijde belangstelling voor de nieuwe Chinese investeringsbank en Vietnam voegt zich bij Russisch handelsblok. Verder in het nieuws: Pimco houdt wat meer geld langs de zijlijn, Larry Summers roept surpluslanden op tot hervormingen en valuta-experts worden in hun hemd gezet door herstel Russische roebel.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Troepenverschuivingen in nieuwe zakken

Het is bekend dat zich grootschalige troepenverschuivingen over het Europees continent bewegen. Reden is de dreiging die men Rusland aanrekent en dus moeten er in het Oosten overal extra legers worden gestationeerd. En kan er als een geluk bij een ongeluk, weer het nodige legermateriaal worden aangeschaft, want het blijft het zaak dat er constant moet worden vernieuwd en natuurlijk wel belangrijk dat men dit bij het juiste bedrijf aanschaft.

[...]

Lees verder op vrijetribune.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

België voorziet bombardementen met kernwapens

Liggen er Amerikaanse kernbommen op Kleine Brogel? Het is een onderwerp waar Belgische politici al decennia lang omheen dansen. Met de net gelekte visienota van de legerstaf kunnen zelfs de grootste non-believers er niet langer omheen: ze zijn er. Meer nog: ze zullen de keuze voor de vervanging van de gevechtsvliegtuigen mee bepalen. Nog een extra reden om tegen de vervanging van de gevechtsvliegtuigen te protesteren.

[...]

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Amerikaanse voorraden drukken olieprijzen

De olieprijzen gaan dinsdag in dalende lijn. Een prognose van de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs over de verdere evolutie van de Amerikaanse oliereserves zorgt voor verkoopsdruk, zo luidt het bij de handelaars.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 april 2015

Iraanse grootmacht klaar om leidende positie op te nemen in Midden-Oosten

Indien de technische details in de Iraanse gesprekken op een positieve manier beëindigd kunnen worden zal de olie terug volop beginnen stromen richting de Westerse economieën. Hierbij zullen de Mullahs hun oude economische kracht terug vinden en zich ontpoppen tot de grootmacht in het Midden-Oosten.

In de haven van Bandar Abbas liggen reeds een vloot olietankers volgeladen, klaar om uit te varen bij akkoord. Geen kleine exemplaren met tankers van 270 meter en langer, klaar voor het grotere werk.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs