EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16821 tot 16825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Russische consument lijdt onder westerse sancties

Russische consumenten betaalden in maart 16,9 procent meer voor alledaagse producten dan een jaar eerder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Griekse premier Tsipras trekt morgen naar Moskou

In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal zal de Griekse premier Alexis Tsipras morgen op bezoek gaan in Rusland. Griekenland wil met de Russen onder meer praten over de export van levensmiddelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Japan’s berg cash wordt aan het werk gezet

Value beleggers die aandelen screenen op prijs/boekwaarde, geld in kas en prijs/winst stoten regelmatig op Japanse aandelen. Maar de Japanse beurs doet het al decennia slecht. Kunnen nieuwe maatregelen van de Japanse regering de trend doen keren?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Grieken kloppen aan in Moskou

 In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal zal de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag op bezoek gaan in Rusland. 

 In de naarstige zoektocht naar bondgenoten en kapitaal zal de Griekse premier Alexis Tsipras dinsdag op bezoek gaan in Rusland. 

[...]

Doordat de Grieken de toezichthouders van de EU en het IMF al maanden niet kunnen overtuigen van de wil om de economie verder te hervormen, lijkt een snelle deal met de eurolanden over hervatting van de financiële steun aan Athene niet vanzelfsprekend. Met de bodem van de schatkist in zicht, ziet het land zich genoodzaakt ook naar alternatieven op zoek te gaan.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 6 april 2015

Iedereen wil horen en zien hoe bankiers falen

 Het wantrouwen tegenover banken is nog lang niet verdwenen. Er is weinig reden tot gerustheid.

 Het wantrouwen tegenover banken is nog lang niet verdwenen. Er is weinig reden tot gerustheid.

 Sinds de Harry Potter-boeken is er geen boek meer geweest dat zo snel en in zulke grote aantallen is verkocht." Gaat het over seks? Over religie misschien? Nee, over de financiële wereld. De Bussumse boekhandelaar heeft het in de plaatselijke krant over 'Dit kan niet waar zijn', de antropologische zoektocht van Joris Luijendijk in de Londense City. De kerk om de hoek zat afgeladen vol toen de schrijver vorige week langskwam. Overal waar hij aantreedt om zijn boek over het gedrag van bankiers te bespreken, zijn de kaartjes razendsnel uitverkocht.

[...]

Lees verder op Trouw.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs