EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
38
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16821 tot 16825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Waarom vloeibaar aardgas nu spotgoedkoop is

Enorme investeringen in de productie van vloeibaar aardgas komen in bedrijf nét op het moment dat de prijs op een dieptepunt is beland. Producenten zullen lang moeten wachten op de beloofde gouden tijden. 

Rond het jaar 2011 leek vloeibaar aardgas (LNG) een gouden toekomst te hebben. Olie was duur, steenkool was vies, en opkomende landen en elektriciteitscentrales zouden om gas zitten te springen. Tegen 2030 zou gas wel eens steenkool vervangen kunnen hebben, was de verwachting. Ook de energiesector was opgetogen. Er werden enorme bedragen geïnvesteerd in vloeibaar-aardgasprojecten in landen als Australië, Papoea Nieuw-Guinea, en de Verenigde Staten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Record aantal buitenlanders kocht Spaanse woning in 2014

In 2014 werd 13,01% van het totale aantal verkochte Spaanse woningen overgedragen aan buitenlandse kopers. Dat is een flinke stijging ten opzichte van 2013 waar te teller bleef steken op 11,15%. Deze cijfers zijn bekend gemaakt door het College van Eigenaren Registers in Spanje.

Van alle buitenlandse kopers van een woning in Spanje spanden de Britten met 16,72% de kroon, gevolgd door de Fransen met 10,27% en de Russen met 7,47%.

Lees verder op nicla-casas.com
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

Franse uitzondering maakt van het Stabiliteitspact een regelrechte farce

De Europese Commissie gaf Frankrijk woensdag tot 2017 om zijn problemen op te lossen, als blijft een budgetprocedure wel lopen. De Fransen zelf wilden uitstel tot 2018. België en Italië hebben zo’n procedure vermeden.

Europa stapt dus af van de basparingspolitiek, schrijven een aantal opiniemakers goedkeurend. Andere bekritiseren de dubbele standaarden die voor de verschillende crisisstaten worden toegepast 'Het zijn niet de lidstaten, maar Mario Draghi die de euro een zekere stabiliteit heeft bezorgd,'schrijft De Volkskrant.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 28 februari 2015

“Goud is een geweldige investering tégen centrale banken”

De markt reageerde dinsdag goed op de woorden van Janet Yellen van de Federal Reserve. Fed-criticus Jim Grant waarschuwde echter dat de uiteindelijke gevolgen van de interruptie van de rentetarieven door de centrale bank, niet gezond zijn.

‘Het virus van radicaal monetair beleid stroomt nu door de politieke aderen. Er is geen weg meer terug, op zijn minst niet op de middellange termijn’, zei de oprichter en maker van Grant’s Interest Rate Observer in een interview met Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 februari 2015

Latijns-Amerikaanse vooruitgang is stilgevallen

inds het begin van deze eeuw heeft Latijns-Amerika van een toenemende welvaart kunnen genieten, maar aan die periode lijkt een einde gekomen te zijn. Dat meldt het magazine The Economist op basis van een rapport van de Economic Commission for Latin America and the Caribbean (Eclac) van de Verenigde Naties. Het dreigt echter bijzonder moeilijk te worden om een terugval in armoede te vermijden.

“Op tien jaar tijd is de Latijns-Amerikaanse economie erin geslaagd om zestig miljoen mensen met een daginkomen van maximaal 4 dollar uit de armoede te halen,” aldus The Economist. “De jongste drie jaar is het armoedeniveau in de regio echter onveranderd op 28 procent van de totale Latijns-Amerikaanse bevolking gebleven."

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs