EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16831 tot 16835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

17 april: wat is nou de echt deadline in Griekse crisis en 6 andere dingen die je moet weten

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn internationale schuldeisers lopen niet lekker. Maar wat is nu de echte deadline voordat het goed mis gaat in de Griekse crisis? Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Chinese voorraden zilver nemen toe

De zilvervoorraden in China zijn dit jaar als gevolg van een relatief zwakke binnenlandse vraag sterk toegenomen, zo schrijft Bloomberg. Volgens de Shanghai Futures Exchange lag er op 9 april een voorraad van 341,5 metrische ton zilver, het hoogste niveau in een jaar tijd. De industriële vraag valt tegen en juweliers kopen ook minder zilver in vanwege tegenvallende vraag.

Lees verder op HollandGold
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

Centrale banken bespreken dit weekend goud en Chinese yuan

Vandaag komen centrale bankiers en vertegenwoordigers van een aantal andere instanties bijeen in Washington om te praten over goud, de Chinese yuan en het systeem van verschillende valuta. Dat schrijft GATA consultant Ronan Manly op basis van verschillende documenten die hij wist op te sporen.

Lees verder op Doijerkalff.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

De nakende geopolitieke revolutie

Er beweegt iets. De vastgeroeste naoorlogse geopolitieke evenwichten lijken eindelijk te veranderen. In die beweging lijkt de oprichting van de Aziatische Investeringsbank AIIB een centrale rol te spelen.

Duits bondskanselier Angela Merkel zou nu formeel aan Japan gevraagd hebben om mee te stappen in AIIB. Dat is opmerkelijk om twee redenen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 april 2015

“Griekenland is onmogelijk om mee samen te werken”

De onderhandelingen over de Griekse bailout zijn woensdag weer verder gegaan. Toch ziet het er voor het land nog altijd niet beter uit. Volgens een van Duitslands grootste kranten, Süddeutsche Zeitung, heeft een senior eurozone-official namelijk gezegd dat het ‘simpelweg onmogelijk is’ om met de Griekse overheid te werken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs