EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16836 tot 16840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Inkomsten uit Noordzee-olie nemen verder af

Een jaar geleden schreef ik een post over de dalende opbrengst van oliewinning in de Noordzee. Door de daling van de olieprijs is de waarde van de dagelijkse olieproduktie in de Noordzee gehalveerd.

In 2008 en 2009 produceerden de Noorse en Britse olievelden in de Noordzee gezamenlijk ongeveer 3,5 miljoen vaten ruwe olie per dag. In de periode van 2009 tot 2013 nam de produktie af tot ca. 2,5 miljoen vaten. In de laatste 2 jaar is de produktie niet verder meer gedaald.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Griekenland zet grootste haven in de uitverkoop

In de zoektocht naar kapitaal heeft Griekenland nu alsnog de grootste haven van het land in de etalage gezet. Dat schrijft het Duitse weekblad Der Spiegel zaterdag. De verkoop van een meerderheidsbelang van 67 procent in de haven van Piraeus zou binnen enkele weken moeten plaatsvinden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Rutte wil meedoen aan Aziatische investeringsbank

Nederland wil toetreden tot de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Dat heeft minister-president Mark Rutte zaterdag gezegd na zijn ontmoeting met president Xi Jinping van China. De twee troffen elkaar op het Chinese eiland Hainan.

Nederlandse bedrijven kunnen volgens Rutte profiteren van infrastructurele opdrachten die de AIIB financiert. In de AIIB werken diverse Aziatische en ook nog enkele andere landen samen aan investeringen in infrastructuur. Er is een groot tekort aan financiering voor infrastructuur in Azië.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Beleggers VS steken geld massaal in Europa

Beleggers trekken in groten getale weg van de kapitaalbeurzen in de Verenigde Staten om hun geld te stoppen in Europese fondsen.

Beleggers trekken in groten getale weg van de kapitaalbeurzen in de Verenigde Staten om hun geld te stoppen in Europese fondsen.

De Amerikaanse fondsen beleefden dit jaar tot nu toe een uitstroom van kapitaal van omgerekend circa 40 miljard euro, wat de slechtste start van het jaar betekende voor de Amerikaanse beurzen sinds 2009. Ondertussen genoten de Europese fondsen van een instroom van kapitaal van ruim 43 miljard euro.

De kapitaalstroom ziet zich ook vertaald in belangrijke graadmeters. Zo verloor de brede S&P 500 op Wall Street tot nu toe 0,1 procent aan waarde in vergelijking met het begin van het jaar. De Stoxx Europe 600 index, waarin zich 600 bedrijfsfondsen uit achttien landen in Europa bevinden, won tot nu toe bijna 16 procent aan waarde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 29 maart 2015

Het leven in de Islamitische Staat: 80 zweepslagen voor al wie Barça-Madrid keek

Inwoners van de Islamitische Staat die vorig weekeinde naar de voetbalwedstrijd tussen FC Barcelona en Real Madrid keken, zullen daarvoor gestraft worden met 80 zweepslagen. De leiding van IS heeft een verbod uitgevaardigd op entertainment, waartoe ze kijken naar voetbal en het luisteren naar muziek rekent, twee zaken die ze als ‘een exponent van de westerse decadentie’ beschouwt.

Volgens de geestelijke leiders geldt het verbod voor het ganse IS-grondgebied in Syrië en Noord-Irak, de stad Mosul inbegrepen. Sinds IS die stad in juni vorig jaar in handen kreeg geldt daar de strengste vorm van de sharia.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs