Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 1686 tot 1690
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

America First? Militaire topadviseurs Trump willen opnieuw troepen in Afghanistan

De VS hebben plannen om opnieuw meer soldaten naar Afghanistan te sturen. Dat schrijft de Washington Post. Het gaat om een beslissing die verstrekkende gevolgen kan hebben voor de regering van president Trump, die verkozen werd voor zijn ‘America First’ agenda. In 2001 hadden de Verenigde Staten samen met een internationale coalitie het regime van de Taliban in Afghanistan omver weten te werpen. Die waren daar sinds 1996 aan de macht.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Chinese omzet uit e-commerce nu groter dan VK en VS gecombineerd

Het voorbije jaar hebben Chinese consumenten ongeveer 750 miljard dollar online uitgegeven. Dat budget ligt hoger dan de gecombineerde online bestedingen in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een rapport van de Boston Consulting Group.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Brexit? Britse rijken werden enkel rijker

De Britse rijken worden door de brexit niet uit hun evenwicht gebracht. Dat zegt Robert Watts, economie-specialist bij de Britse krant The Times en samensteller van de ranglijst met de rijkste inwoners van Groot-Brittannië.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

Alles wat God verboden heeft

'Bij de lokale en regionale overheden in China is het afgelopen jaar totale gekte losgebarsten in termen van lenen en transparantie en God weet wat.' Het zijn de woorden van de Wereldbank over China, vrij vertaald door macro-econoom Kees de Kort. 'In China kan alles wat God verboden heeft.'

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 9 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | week 19 - 2017

Zoals vorige week voorspeld zouden de stieren het zeer moeilijk krijgen en deze verwachting werd inderdaad bewaarheid. Afgelopen week verkeerde de zilverkoers in een soort vrije val. Direct op maandag werd de aanval door de beren weer ingezet en werden de stieren overrompeld. Wat daarbij opvalt is dat de omzet niet eens zo geweldig hoog was, die was beduidend lager dan tijdens de sterke dalingsdagen van vorig week. Ondanks dit lage volume wisten de beren toch terreinwinst te boeken en de koers naar het $16.80 niveau te sturen waar de vorige bodem werd gevormd .