EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16851 tot 16855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 28 maart 2015

Let them eat foreign reserves: begrotingspolitiek in Moskou

De approval rating van Poetin en zijn Verenigd Rusland schiet naar duizelingwekkende hoogtes. 85% van de Russen vindt dat hun president goed bezig is, en 75% overweegt op hem te stemmen bij de volgende presidentsverkiezingen.

Opmerkelijk: bij de verkiezingen van 2012 haalde hij 72% van de stemmen. De crisis, de enorme inflatie en de onderkoeling van de relaties met het Westen lijken een electorale goudmijn voor de gevestigde waarden in Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 28 maart 2015

Het plan van Goldman Sachs om de grondstoffenmarkt over te nemen, lijkt te lukken

Goldman Sachs is een bank apart in deze wereld. Goldman Sachs heeft overal een serieuze lepel in de pap te brokken en nu is het zelfs de grootste bank op de grondstoffenmarkt. En dat is geen toeval.

Recent verkocht JP Morgan zijn grondstoffen business aan Mercuria Energy Group voor een bijzonder lage prijs. Door deze verkoop springt Goldman Sachs over JP Morgan als grootste grondstoffen handelaar op Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 28 maart 2015

“Het is te laat om in de Europese markt te stappen”

De CEO van Engelse vermogensbeheerder Aberdeen Asset Management heeft beleggers gewaarschuwd. Hij stelt dat het te laat is om hun geld in Europese aandelen aan het werk te zetten dankzij de extreem hoge verwachtingen van rendementen.

Dat zei Martin Gilbert, die in totaal de leiding heeft over zo’n 500 miljard dollar aan beheerd vermogen. Hij stelde dat het ‘onverzadigbare verlangen’ naar inkomen, Europese aandelen een enorme zet omhoog heeft gegeven naar hun huidige hoge niveaus. Beleggers hadden aan het begin van het jaar in moeten stappen, stelt de CEO.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Griekse regering levert lijst hervormingen in

Griekenland levert vrijdag in Brussel een lijst met hervormingen in die de weg vrij moeten maken voor nieuwe leningen.

za liet vrijdag weten dat de lijst klaar is. Er staan achttien maatregelen op die Athene 3,5 miljard euro moeten opleveren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015

Waarom VS en EU in een muntoorlog verkeren

Slecht nieuws over de Amerikaanse economie. In het laatste kwartaal van 2014 koelde de economie in de VSA af, de groei bedroeg nog 2,2 procent van het BBP op jaarbasis. In het derde kwartaal bedroeg de groei nog 5 procent BBP/jaar, zo weet zakenblad Trends. Een aanmerkelijk verschil dus, dat zware gevolgen kan hebben. Zowel voor de economie, als voor uw portefeuille.

De bedrijfsinvesteringen vielen terug en ook exportpositie van de VSA gaat er de jongste tijd op achteruit. De dollar stijgt ten opzichte van de euro.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs