EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16861 tot 16865 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

IMF ziet niets in uitstel voor Griekenland

Griekenland moet niet rekenen op uitstel van zijn financiële verplichtingen aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Dat zei IMF-topvrouw Christine Lagarde donderdag in Washington.

Griekenland heeft door de aanhoudende strijd over de aanpak van zijn economische problemen al maanden geen noodkredieten meer ontvangen van de eurolanden en het IMF en ziet de bodem van de schatkist steeds dichterbij komen. De Griekse regering zou daarom overwegen om aankomende aflossingsverplichtingen aan het IMF niet te voldoen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Grieken hoeven niet te rekenen op uitstel van betaling van IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft een informele toenadering door Griekenland over mogelijk uitstel van betaling op aflossingen afgewezen.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft een informele toenadering door Griekenland over mogelijk uitstel van betaling op aflossingen afgewezen.

Athene is volgens bronnen aan beide kanten van de tafel overgehaald geen specifieke officiële verzoeken in te dienen tot uitstel van betaling, meldt de krant. In mei moet Griekenland twee aflossingen doen bij het IMF van in totaal bijna 1 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

Wanneer deze massa instapt, bent u te laat

U staat aan de zijlijn, kijkt, observeert. U overweegt, maar blijft besluiteloos. Het systeem ziet er goed uit, veelbelovend zelfs, revolutionair! Maar er staat iets in de weg. Tijd en durf kunnen enkele factoren zijn. Het is misschien de comfortzone. De veilige cirkel waarin u zich begeeft. Een vertrouwde omgeving waar u niet op verrassingen hoeft te wachten. Een gebrek aan kennis misschien, de tijd die u in iets moet steken waarvan u zich afvraagt of het zal lonen of voordelen kan opleveren.

Een betaling verrichten met een pinpas is nog altijd makkelijker dan een betaling doen met bitcoins. Dat was immers toch ook het geval toen u uw cd’s nog liever bij de Free record shop kocht in plaats dat u deze van het internet haalde? Internet is en blijft voor sommige nog altijd een struikelblok. Het oude vertrouwde pad leidt immers naar hetzelfde resultaat. Wanneer er te veel techniek om de hoek komt kijken, dan haken veel mensen al af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

‘Banken gaan middelgrote kredieten verlenen via crowdfunders’

Nederlandse grootbanken zullen een deel van hun kredietverlening aan het mkb via crowdfundingplatforms laten lopen. Die voorspelling deed Lex van Teeffelen, lector financiële en economische advisering aan de Hogeschool Utrecht donderdag op het congres De week van de ondernemer.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 16 april 2015

De grootste truc van de rijken is ons doen geloven dat zij de meeste belastingen betalen

In de Verenigde Staten kent men 2 soorten belastingen: een belasting op het inkomen en een belasting op het loon. Politici bekvechten dikwijls over belasting op inkomen, met andere woorden: ze bekvechten vooral over belastingen die de rijke mensen niet leuk vinden.

Dit zorgt er voor dat belastingen die de rijken niet leuk vinden veel meer aandacht krijgt dan belastingen die Jan met de pet niet leuk vindt. De belastingen voor de minder bedeelde mensen worden genegeerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs