EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16866 tot 16870 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Column Kees de Kort | Het krabbelt wat op

“Het grote beeld in de VS is omlaag – zo simpel is het – en het grote verhaal in Europa is dat het toch langzaam maar zeker wat opkrabbelt." Volgens BNR's Kees de Kort is er iets opmerkelijks aan het gebeuren: de economische cijfers in de VS en in Europa komen stapje voor stapje dichter bij elkaar te liggen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

De oorlog van de oligarchen overschaduwt het Oekraïens conflict

Hoe hard dat we willen geloven in democratie, Oekraïne wordt op dit ogenblik geleid door oligarchen. Zelfs president Poroshenko is een miljardair. Maar de oorlog tussen de oligarchen begint de echte oorlog in Oekraïne te overstijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Beleggers maken zich terecht zorgen om een renteverhoging

Aandelenkoersen bevinden zich rond all time highs en de rentes op obligaties juist op all time lows, wat betekent dat de prijzen van obligaties ook op all time highs staan.

Ondertussen heeft de Federal Reserve laten weten dat het mogelijk snel een einde kan maken aan de extreem monetaire verruiming, waardoor liquiditeit uit de financiële markten stroomt en er druk ontstaan op bijvoorbeeld aandelen en obligaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

De Nederlandse woningmarkt: "Er was voor ons gewoon geen plaats"

In weinig landen is de particuliere huursector zo klein als in Nederland en dat is een groot probleem voor de jonge middenklasse, die soms jaren zoekt naar een geschikte woning. Daarover schrijft Trouw.

In weinig landen is de particuliere huursector zo klein als in Nederland en dat is een groot probleem voor de jonge middenklasse, die soms jaren zoekt naar een geschikte woning. Daarover schrijft Trouw.

Onderzoekers van het kennisinstituut Platform 31 hebben een advies uitgebracht aan minister Blok van Wonen om de particuliere huursector te stimuleren. Op dit moment bestaat de woningmarkt voor 60 procent uit koophuizen, 31 procent is sociale huur en slechts 9 procent van het aantal huizen is beschikbaar in de vrije huursector. Dat is veel te weinig voor de almaar groeiende vraag.

[...]

Lees verder op Welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

De 9 stappen van QE of hoe na de VS en Japan ook Europa van de regen in de drop zal raken

Mohamed El-Erian, ooit de baas van ‘s werelds grootste investeringsmaatschappij PIMCO, schreef voor Bloomberg een stuk over de gevolgen van Quantitaive Easing, het proces waarbij de centrale bank van een land massaal geld drukt en in de economie injecteert om deze laatste weer aan de gang te krijgen. 

Volgens hem is QE - een programma dat sinds begin deze maand ook in de eurozone loopt - een negenstappenplan:

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs