Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 16876 tot 16880
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Overleg Rusland en Venezuela over olieprijs

De Russische president Vladimir Poetin heeft donderdag een ontmoeting met zijn Venezolaanse collega Nicolas Maduro om over de lage olieprijzen te praten.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Gooi tank maar vol!

Olieprijzen schieten omlaag en dat scheelt dagelijks euro’s aan de pomp. Gisteren kostte een liter Euro 95 bij enkele pompen nog maar 1,37 euro. Een feestje voor tankende automobilisten.

Sinds juli vorig jaar zijn adviesprijzen voor tankstations per liter 30 cent gedaald. Gezien de duizend liter per jaar die een gemiddelde automobilist tankt, scheelt dat op jaarbasis ruim 300 euro. Voor dieselrijders is de besparing 250 euro, zegt Paul van Selms van United Consumers.

Brandstofprijzen waren in vier jaar niet zo laag. Van Selms: „Olie wordt steeds goedkoper, de lage euro is de enige rem. Het einde van de prijsdaling is nog lang niet in zicht. Deze hele maand januari zal het nog blijven dalen, daar ben ik zeker van. Waar het eindigt weet ik niet".

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Gedwongen huizenverkopen toegenomen in 2014

Het aantal gedwongen huizenverkopen is vorig jaar opgelopen tot 4792, een toename van 6 procent vergeleken met 2013.

Het fonds ontving in het vierde kwartaal van vorig jaar 1210 verliesdeclaraties, tegen 1105 in dezelfde periode een jaar eerder. WEW houdt rekening met een verdere stijging van het aantal gedwongen huizenverkopen door het na-ijleffect van de crisis.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

Spaarrente dit jaar onder 1 procent

De spaarrente staat op het laagste niveau in tien jaar, maar moet nog lager. Dat blijkt uit gesprekken van Het Financieele Dagblad met topbankiers van grootbanken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 14 januari 2015

In Griekenland is niets veranderd: statistieken worden nog altijd vervalst

'De notie dat de Griekse economie zich gestabiliseerd heeft is een arbitraire misvatting van de feiten.' Dat schrijft de kandidaat-premier van het land, Alexis Tsipras in een opiniestuk in het Duitse Handelsblatt. 'Hoewel de economie in het derde kwartaal van 2014 met 0,7% groeide, zorgde de deflatie van 1,8% er voor dat de recessie gewoon voortduurt.'