Nieuws / Artikelen met het woord

57296 artikelen gevonden. Artikel 16886 tot 16890
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Beleeft de internationale luchtvaart een annus horribilis?

Met vier crashes van grote passagiersvliegtuigen lijkt de luchtvaart een bijzonder zwart jaar achter zich te laten...

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Oekraïense economie kent slechtste jaar sinds Tweede Wereldoorlog

Het Oekraïense bruto binnenlands product is dit jaar met liefst 7,5 procent gekrompen. Het Oekraïense bankensysteem "functioneert niet", zo liet Valeriya Gontareva, gouverneur van de centrale bank, optekenen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Goedkoopste oudejaarshotelovernachting is Athene, de duurste...

ie oudejaarsavond wil doorbrengen op hotel betaalt daarvoor meest in het Schotse Edinburg, Amsterdam en Venetië. Goedkoopst kan overnacht worden in Athene en Lissabon. Ook Istanboel en het door de roebelcrisis getroffen Moskou zijn goedkope oudejaarsbestemmingen. Dat blijkt uit een studie van het Britse Cheaprooms.co.uk, dat de prijzen van een dubbele kamer in hotels met op zijn minst drie sterren vergeleek in 30 Europese bestemmingen.

Wie op oudejaarsavond in Edinburgh overnacht betaalt daarvoor al gauw 217 Britse pond of 277 euro. Een overnachting in Amsterdam is 6 euro goedkoper, in Venetië kan je terecht voor 265 euro. Onderaan de lijst kunnen budgetvierders in Athene terecht voor net geen 40 euro. In het tevens noodlijdende Lissabon moet iets meer dan 60 euro worden neergeteld.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Column Kees de Kort | 2015 belooft weinig goeds voor gemiddelde Rus

Het heeft een paar maanden geduurd, maar het is nu officieel: de Russische economie krimpt en als het zo doorgaat wordt 2015 voor de gemiddelde Rus een heel somber jaar, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 30 december 2014

Vijf eigenschappen van de rijke elite die middenklassers niet begrijpen

Als selfmade miljardair en auteur van het boek 'How Rich People Think', waarvoor hij twaalfhonderd collega-miljardairs interviewde, weet Steve Siebold veel over de manier van leven en denken van de rijke elite. Voor 

Business Insider maakte hij een top-vijf van eigenschappen die typerend zijn voor rijke mensen en die middenklassers volgens hem onvoldoende begrijpen.

Steve Siebold provoceert graag. Rijken denken en gedragen zich volgens hem anders dan de rest van de bevolking en net daar hebben ze hun rijkdom aan te danken. Dat gezegd zijnde kan je de onderstaande vijf stellingen ook lezen als eigenschappen van een groep mensen die de juiste drive en visie hadden om het te maken in het leven en daar een goed gevulde bankrekening aan over te houden. Dit zijn de eigenschappen die je daar volgens Siebold voor nodig hebt: