Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 16886 tot 16890
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Hier beleggen miljonairs momenteel hun geld

Als we de verhalen in de media moeten geloven, valt er nog altijd het meeste geld te verdienen in de Verenigde Staten. Maar is dat wel zo? En aan welke regio’s geven miljonairs momenteel de voorkeur als het gaat om hun beleggingen? Wij zetten het voor je op een rij.

En wat blijkt uit de nieuwste survey van Spectrem Group? Europa is onder miljonairs de meest geliefde plek om te beleggen. De miljonairs zijn in de survey gevraagd naar hun favoriete landen om te beleggen en bovenal: waar ze dit jaar van plan zijn hun geld in te investeren. Hieruit bleek met stip op nummer 1 Europa te staan. De op een na favoriete regio om in te beleggen in China met een goede 15 procent. Na China is op de derde plaats Canada het meest geliefd (12 procent). Hierna volgen het Verenigd Koninkrijk met 9 procent en op een gedeelde vijfde plaats staan Brazilië, Australië, Japan en India met 8 procent.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Duurste penthouse in New York City verkocht.

Ah, de Amerikaanse vastgoedmarkt. Bellen blazen, het was een van de aanleidingen voor de bankencrisis en economische malaise van de jongste tien jaar. In New York City blijft het goed gaan met de verkoop van bepaalde luxueuze optrekjes.

Enkele dagen geleden is het duurste penthouse van de miljoenenstad verkocht, eveneens voor miljoenen. Honderd miljoen dollar, omgerekend 87 miljoen euro, legde de koper alvast op tafel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Het is heel erg stil geworden rond Rusland. Wat zou er toch aan de hand zijn?

Het is écht al lang geleden dat we nog iets hebben gehoord uit de Russische hoek.

Volgens The Economist duidt dat erop dat er in het land iets aan het gebeuren is. Waar het volgens het Britse medium om draait, is dat niemand echt lijkt te letten op wat er in Rusland gebeurt.

Daar is de bevolking immers druk bezig om roebels in Amerikaanse dollars om te zetten. We zien duidelijk hoe vanaf de tweede kerstdag de Russische valuta enorm veel van zijn waarde heeft verloren, in het voordeel van de Amerikaanse.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Volgt China binnenkort het voorbeeld van Zwitserland?

Volgens Peter Schiff zal er ongetwijfeld QE 4 komen in de Verenigde Staten. Deflatie is in Europa al een realiteit en in de Verenigde Staten daalt het inflatieniveau ook angstwekkend snel. De oliecrash kan de economie ook serieus parten beginnen spelen de komende maanden.

Dé vraag gaat dan zijn, gaat China Amerikaanse dollars blijven kopen om de Yuan ondergewaardeerd te houden ten opzichte van die Amerikaanse dollar. Zal China niet voor hetzelfde dilemma komen te staan als de Zwitsers vorige week?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 20 januari 2015

Rusland gaat dertigtal banken herkapitaliseren

Bijna dertig banken zullen betrokken zijn bij het herkapitalisatieplan dat Rusland eind december aankondigde om de sector te ondersteunen na de ineenstorting van de roebel. Dat heeft de Russische minister van Financiën Anton Siloeanov vandaag aangekondigd.