EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16891 tot 16895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Wijs de foute tirannie van geluk af en nog vier briljante tips voor jonge ondernemers

Peter Thiel heeft als medeoprichter van PayPal miljarden verdiend die hij vervolgens succesvol wist te beleggen in een aantal van de meest bekende startups van Silicon Valley. Onder meer Airbnb, Facebook, LinkedIn en Spacex konden op steun van Thiel rekenen en (bijna) allemaal bleken ze erg succesvol.

Met andere woorden, Thiel weet wat belangrijk is voor een startende onderneming. Daarom selecteerde Inc.com zijn vijf beste tips aan ondernemers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Jamais 2 sans 3... Na de 'Grexit' en de 'Brexit' is hier de 'Frexit'

'Indien de Fransen mij in 2017 tot president verkiezen, zal ik ten laatste zes maanden later een referendum over ons vertrek uit de EU organiseren.' Dat heeft Marine Le Pen, de leider van het uiterst-rechtse Front National, gezegd in een interview op de Griekse televisiezender Mega. ‘De EU betekent de dood, de dood van onze economie, van ons welvaartsysteem en van onze identiteit.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Het Grote Consumentenhandboek voor vliegtuigrampen

'Elke dag stijgen 100.000 vliegtuigen op, alle 100.000 landen ook zonder problemen. Wanneer zich een ongeluk voordoet is dat uiteraard verschrikkelijk, maar toch rechtvaardigt zo’n ongeluk geenszins vragen in de zin van ‘Is er iets mis met ons luchtvaartsysteem?’, ‘Doen de luchtverkeersleiders hun job wel naar behoren?’, ‘Hadden de piloten gedronken?’, etc. Dat soort vragen overleeft zelden de eerste officiële rapporten.’

Aan de hand van een interview met piloot/journalist James Fallows van the Atlantic, stelde het magazine On the Media een consumentenhandboek voor vliegtuigrampen samen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

5 gouden tips om handel te drijven met bedrijven in de Verenigde Arabische Emiraten

In de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar vindt momenteel de grootste Belgische handelsmissie ooit plaats. In totaal trokken meer dan 247 bedrijven naar het golfstaatje in het zog van prinses Astrid. Er staan in de nabije toekomst dan ook megaprojecten op stapel waar heel wat Belgische bedrijven maar wat graag aan willen meewerken, zoals de Wereldtentoonstelling in 2020 en het WK Voetbal in 2022. “Dat zal minder eenvoudig zijn dan een paar jaar geleden, want de competitie is intussen sterk toegenomen,” aldus Schuyler D’Souza, Country Manager van Atradius in de Verenigde Arabische Emiraten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 26 maart 2015

Lichtpuntje: consument geeft in januari fors meer uit, grootste piek in vier jaar

Consumenten hebben in januari 1,8 procent meer besteed aan goederen en diensten dan in januari 2014. Dit is de grootste stijging in vier jaar tijd.

Consumenten hebben in januari 1,8 procent meer besteed aan goederen en diensten dan in januari 2014. Dit is de grootste stijging in vier jaar tijd.

Consumenten gaven vooral meer uit (4,6 procent) aan duurzame goederen zoals elektronische apparaten, woninginrichting en auto’s. Vorig jaar januari kochten ze relatief weinig auto’s, wat samenviel met het aflopen van belastingvoordelen op auto’s per 1 januari 2014.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs