EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16896 tot 16900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Wat is een hedgefund nu eigenlijk?

In Groot-Brittannië ontstond commotie toen bleek dat de Conservatieven, en in mindere mate ook Labour, miljoenen ponden aan donaties hadden gekregen van de rijkste Britse hedgefund managers. Dat riep vragen op over het toezicht op deze investeringsfondsen. Proberen ze met hun donaties te strenge regelgeving te voorkomen?

Hedgefunds halen dan wel vaak grote winsten, hun manier van werken wordt door overheden en het grote publiek regelmatig bekritiseerd. Veel mensen hebben echter geen idee van wat een hedge fund juist is en doet. The Economist probeerde die vragen te beantwoorden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Whiskyfan of niet, met deze coole ijsblokken in je glas wil iedereen eens nippen

Aanschouw 's werelds eerste 3D-geprinte ijsblokken. De kunstwerkjes met de naam '3D on the Rocks' werden gecreëerd door het Japanse bedrijf TBWA/Hakuhodo om reclame te maken voor de Suntory Whisky. Missie geslaagd denken wij, want fervente whiskydrinker of niet: met deze ijsblokjes in je glas wil iedereen wel eens nippen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

HSBC en UBS weer positief over de goudprijs

De Federal Reserve zal moeten vasthouden aan een ruim monetair beleid en dat is gunstig voor goud en goudmijnaandelen, zo schrijft UBS analist Julian Garran in een nieuwsbericht aan beleggers. Ook HSBC verwacht dat een soepel monetair beleid de goudprijs blijft ondersteunen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

Market Update (2 april 2015)

Amerikaanse bedrijven leenden het eerste kwartaal van 2015 een recordbedrag dankzij de lage rente, banken waarschuwen de Australische regering voor de schadelijke gevolgen van de voorgestelde spaardersheffing, IJsland wil geldcreatie weghalen bij commerciële banken en Tsjechië moet zich zo snel mogelijk bij de euro aansluiten. Verder in het nieuws: Merkel sluit goede handelsrelatie met zowel EU als EEU niet uit, Rusland neemt voorzitterschap van de BRICS over en teleurstellend banencijfer zet goudprijs hoger.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 2 april 2015

American Dream herleeft

Over de aftakeling van de Amerikaanse economie is ondertussen veel geschreven, maar misschien zijn de vooruitzichten helemaal zo slecht nog niet als dat veel doomdenkers geloven. De ‘American Dream’ is terug van weggeweest en hoe! Leg eens die maandelijkse werkgelegenheids-rapporten, BNP cijfers en kwartaalcijfers aan de kant en kijk hier eens naar:

[...]

Lees verder op Slim In Dividend.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs