Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 1691 tot 1695
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Amerikaanse bedrijven verhuizen opnieuw jobs naar Mexico

Amerikaanse bedrijven beginnen opnieuw jobs naar Mexico te exporteren en dat in steeds toenemende mate. Dat blijkt uit onderzoek van Bloomberg.

Het persagentschap vond fabrieken in Illinois, Washington en New Jersey die het aantal Amerikanen dat ze tewerkstellen inkrimpen en in plaats daarvan jobs naar Mexico sturen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Morgen nieuw 50 eurobiljet: een stevige kluif voor valsmunters

Morgen verschijnt een nieuw 50 eurobiljet. Op het eerste gezicht is er niet veel verschil met het oude biljet. Zo zijn de kleuren en de afbeelding ongeveer dezelfde, maar het zal toch veel moeilijker na te maken zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Ierland wordt grootste verliezer van Brexit

Ierland dreigt binnen de Europese Unie het grootste slachtoffer te worden van de breuk met Groot-Brittannië. Mogelijk zal de economie in Ierland door de brexit nog harder worden getroffen dan in Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een rapport van het Centre for European Policy Studies.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

‘Hadden ze deze tips maar aan mij gegeven toen ik nog jong was.’ – Self-made miljonair onthult zijn geheimen

Achteraf is het altijd gemakkelijk praten, maar wat als je al op voorhand weet wat je moet doen? De meeste succesvolle self-made miljonairs van dit moment zijn niet opgegroeid met Facebook. Ze hebben alles zelf moeten leren. Tegenwoordig kan je iedere dag wel ergens een gouden tip vinden om een rijke toekomst te creëren. Voor wie nog niet weet hoe hij rijk moet worden, onthult deze self-made miljonair de tips die hij graag had geweten toen hij nog jong was.

Succes komt niet vanzelf en het komt ook niet van de ene op de andere dag. Succes heeft een bepaalde mindset nodig, doorzetting en hard werken. Simpelweg succes willen is niet voldoende om miljonair te worden.Het beste dat je kan doen om succesvol te worden, is zo vroeg mogelijk beginnen. De ideale periode zijn de jonge jaren tussen 20 en 30. Je zit nog vol energie, je hebt tijd en je kan van je fouten leren.

Waarschijnlijk zal niet iedereen je even serieus nemen, maar in feite is dan hun probleem.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 4 april 2017

Wie wisten er te zorgen voor 20 biljoen dollar aan schuld?

De Amerikaanse staatsschuld zal binnenkort de grens van 20 biljoen dollar gaan doorbreken. Uiteraard is dit een gigantische schuld die niet zomaar afgelost kan worden. Aangezien de Amerikaanse economie de grootste economie ter wereld is, zal de Amerikaanse overheid zich weinig zorgen maken over deze gigantische schuldenbalans.

Er staan genoeg geldverstrekkers in de rij om de Amerikaanse overheid nieuwe dollars toe te stoppen. Dit komt met name door de goede kredietwaardigheid van het land. Daarnaast is Amerika een mogendheid op het wereldtoneel en dat zal niet zomaar gaan veranderen. Toch is het de moeite waard om te gaan kijken hoe die gigantische schuld is ontstaan.