EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16911 tot 16915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Een twintigste land verlaagt zijn basisrente... wereld zit in een globale recessie

De Israëlische centrale bank heeft de rente verlaagd van 0,15 tot 0,10%. Israël is daarmee al het twintigste land dat dit jaar zijn basisrente naar beneden toe aanpast. Nooit eerder in zijn vrij korte geschiedenis stond de basisrente in de joodse staat lager.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Laat Grieken fiscaal beleid in handen van Duitsland leggen

Dit is wat Europa heeft nagelaten. Het vormen van een fiscale unie. Landen mogen lenen tegen gunstige tarieven van de ECB, maar maken een puinhoop van hun fiscale organisatie. Nieuwe maatregelen blijken nodig om een schuldenimplosie af te wenden.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Donderen goud en olie recht naar de bodem?

De olieprijs daalt vandaag weer door de belangrijke grens van $ 50 terwijl de goudprijs vandaag daalt onder de belangrijke grens van $ 1.200. Dit zet menig analist er opnieuw toe aan om een vervolg van de berenmarkt uit te roepen. Maar klopt dat wel?

In 2008 donderde de olieprijs van $ 147 naar $ 32,48 – een daling van meer dan $ 114!! De olieprijs deed er vervolgens 6 maanden over om de bodemformatie af te ronden. Het absolute dieptepunt van deze berenmarkt ligt voorlopig op 29 januari, nog geen maand geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

Deze banken deden het wel goed tijdens de crisis

Duurzame banken, coöperatieve banken en islamitische banken hebben het duidelijk beter gedaan tijdens de kredietcrisis dan zakenbanken en investment banks.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 23 februari 2015

“Eerste auto van Apple komt in 2020″

Apple zou in het geheim hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een eigen auto en zet zijn team er nu toe aan om in 2020 van start te gaan met het produceren van het elektrische voertuig, zo meldt Bloomberg op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs