EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16916 tot 16920
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Marc Faber: ‘Overheden zullen het goud van de mensen confisceren’

Legendarische belegger Marc Faber ziet een sterk jaar voor goud in 2015. Maar in feite is hij niet bezorgd over de prijs van goud, voor Faber maakt het niet uit of goud $ 500, $ 1.000 of $ 5.000 waard is, Faber is vooral bezorgd dat hij zijn goud zal kunnen bijhouden, dat de overheden het niet confisceren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Nog een bank (Denenmarken) dat geld vraagt om er je spaargeld te mogen stallen

Spaarders van de FIH Erhvervsbank in Denemarken betalen sinds kort 0,5 procent rente over geld dat ze op hun spaarrekening stallen. 

Spaarders van de FIH Erhvervsbank in Denemarken betalen sinds kort 0,5 procent rente over geld dat ze op hun spaarrekening stallen. 

“Als mensen hun geld bij ons willen stallen, willen we er geen verlies op maken”, zegt financieel topman Palle Nordahl van FIH Erhversbank woensdag tegenover The Wall Street Journal.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Barroso: Grieks vertrek uit eurozone is geen ramp

De kans op een vertrek van Griekenland uit de eurozone is groter dan ooit. Maar áls dat gebeurt, is dat niet langer een bedreiging voor die eurozone.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Oliebedrijf Halliburton schrapt wereldwijd duizenden banen

De Amerikaanse dienstverlener aan de olie-industrie Halliburton gaat 6,5 tot 8 procent van het wereldwijde aantal banen schrappen. Dat zou neerkomen op het verlies van 5.200 tot 6.400 arbeidsplaatsen.

Volgens Halliburton zullen alle activiteiten van het bedrijf geraakt worden door de reorganisatie. Vorige maand liet de Amerikaanse branchegenoot Schlumberger al weten circa 9.000 banen te schrappen, terwijl bij Baker Hughes 7.000 arbeidsplaatsen komen te vervallen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 februari 2015

Het einde is in zicht voor de Grieken

Wie dacht dat de Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis en zijn Duitse opponenten het uiteindelijk eens zouden raken, komt bedrogen uit. Volgens een artikel van Bloomberg heeft de Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble meteen korte metten gemaakt met de vervelende geruchten over een nakende oplossing.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs