Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 16926 tot 16930
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

‘Cyberkalifaat hackt Twitter- en YouTubeaccount Amerikaanse leger’

Het Twitteraccount en het YouTubekanaal van de Amerikaanse centrale strijdkrachten lijken maandag te zijn gehackt door aanhangers van Islamitische Staat (IS of ISIS). De hack zou het werk zijn van het zogenoemde CyberCaliphate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Goud op zucht van definitieve uitbraak

De goudprijs begon het jaar onder $ 1.200 maar wist al snel deze psychologisch belangrijk grens te doorbreken. Sinds 5 januari noteert de goudprijs er weer boven en deze keer houdt de goudprijs stand.

Di zorgt er voor dat beleggers in goud vertrouwen winnen, zoveel zelfs dat het op een zucht noteert van $ 1.240. Dit zou een nieuwe stijgende trend betekenen, daarna ligt er bijna geen weerstand tot het niveau van $ 1.300.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Dit is hoe Amerika eruitziet als haar creditcard niet meer werkt

De economie van Amerika draait niet op cash, maar op krediet. Het limiet van de creditcard van de Amerikaanse overheid lijkt onbeperkt. Echter is het voortbestaan van een natie op een krediet niet oneindig vol te houden. In dit artikel leest u wat het leven van een Amerikaan te wachten staat als het kredietsysteem spaak loopt.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Fossiele brandstoffen: onze energieslaven

Voor vervelend en zwaar werk gebruiken we machines. Die machines worden aangedreven door fossiele energie, fossiele zonne-energie opgeslagen in de aardkorst. We moeten goed beseffen dat die fossiele brandstoffen gaan opraken.

In de video hieronder wordt luid en duidelijk uitgelegd wat ons in de komende decennia te wachten staat.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Dieselprijs zakt voor het eerst in vijf jaar onder 1 euro per liter

Diesel tanken zal morgen op een aantal plaatsen kunnen voor minder dan 1 euro per liter. Dat verwacht prijzenvergelijkingssite brandstofprijzen.be.