EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16926 tot 16930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015

Willem Middelkoop: Nog een voorbeeld van ongedekt geld uit het verleden

Een van de legenden uit de financiële geschiedenis vertelt hoe de Schotse econoom John Law in 1716 het Franse hof ervan wist te overtuigen om een ongekend monetair experiment bestaande uit ongedekt geld uit te voeren. Law was de zoon van een bankier en reisde als financieel expert door Europa om autoriteiten voor zijn ideeën te winnen.

[...]

Lees verder op Boek: The Big Reset
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015

Wat is het echte verhaal achter de Britse deflatie?

De inflatiegraad in het Verenigd Koninkrijk nadert het nulpunt, meldt BBC. Of, om preciezer te zijn, volgens de officiële cijfers zijn de Britten er al.

De inflatiegraad in het Verenigd Koninkrijk nadert het nulpunt, meldt BBC. Of, om preciezer te zijn, volgens de officiële cijfers zijn de Britten er al.

In een omgeving waar er geen inflatie of deflatie bestaat, hoef je maar weinig verbeeldingskracht te hebben om te weten dat de centrale bankiers van de Bank of England (BoE). Het zal dan ook niet lang duren voor voorzitter Mark Carney bijzonder zenuwachtig de rode noodknop wil grijpen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015

Valt Rusland binnenkort nog andere landen binnen?

Op de eerste ‘verjaardag’ van de annexatie van ‘De Krim’ door Rusland (ja, het is al een jaar) heeft Vladimir Putin nog eens zijn spierballen laten zien. Met een echte machtsontplooiing in het conflictgebied liet Rusland duidelijk verstaan dat het niet van plan is zich snel terug te trekken. Putin zoekt steeds meer ‘buitenlandse’ afleiding voor binnenlandse conflicten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015

Athene wil 1,2 miljard euro terug van Europees noodfonds

De Griekse regering meent recht te hebben op een bedrag van 1,2 miljard euro dat ze te veel terugbetaald heeft aan het Europese noodfonds EFSF. Eurogroep-voorzitter Jeroen Dijsselbloem heeft het EFSF verzocht de vraag van Athene te onderzoeken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 maart 2015

Olieprijs van $20 per vat is realistisch

De olieprijs staat nog steeds onder druk door toenemen olievoorraden Verenigde Staten en lage vraag uit de markt.

[...]

Lees verder op Yahoo Finance
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs