Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 16956 tot 16960
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Olieprijzen dalen verder

De olieprijzen zijn vandaag in Azië lager aan de week begonnen. Een vat (159 liter) van de Noordzeesoort Brent, voor levering in februari, kostte 49,37 dollar, 74 cent minder dan eind vorige week. De Amerikaanse oliesoort West Texas Intermediate (WTI) werd verhandeld tegen 47,52 dollar per vat, 84 cent minder dan vrijdag.

Bron: Beursplein6.nl
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Goldman Sachs voorziet lagere olieprijs

U bent nog niet geregistreerd, of nog niet ingelogd. Als lid van Beursplein6 krijgt u toegang tot alle research die de analisten van Beursplein6 schrijven, bovendien kunt u ook de dividendportefeuille kosteloos inzien. Bij registratie krijgt u daarnaast elke maand een researchrapport toegestuurd met daarin de beste dividendtips en aandelenanalyses.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Mogelijk QE-programma ECB wordt gemengd ontvangen

De Europese Centrale Bank heeft de beleidsmakers plannen gepresenteerd voor een opkoopprogramma ter waarde van 500 miljard euro. Dit blijkt uit een anonieme bron die bij deze vergadering aanwezig was.

Er zouden volgens deze officiële bron verschillende kwantitatieve verruimingsopties voor het opkopen van staatsobligaties getoond zijn tijdens een bijeenkomst op 7 januari in Frankfurt. Het zou voornamelijk gaan om het opkomen van obligaties met een AAA-status of BBB-. Er zijn nog geen beslissingen genomen over het voorstel en ook is er niet gekeken naar de implementatie van het plan.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

De wereld 5 dagen na Charlie Hebdo: 10 zaken die u wil weten

In Frankrijk hebben zondag 4,7 miljoen mensen betoogd tegen het terrorisme, het gaat om de grootste betoging in de Franse geschiedenis. Volgens de Franse krant Le Monde verzamelden 2,7 miljoen mensen in de diverse Franse steden en nog eens 2 miljoen in de hoodstad Parijs.

Onder de aanwezigen uiteraard de Franse president Franois Hollande, maar ook de Isralische premier Benjamin Netanyahu, de Palestijnse leider Abbas, de Britse premier David Cameron, ex-president Sarkozy, de Deense premier Helle Thorning-Schmidt, EU-voorzitter Juncker, bondskanselier Merkel, de Belgische premier Charles Michel en de Nederlandse premier Rutte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 12 januari 2015

Kwijtschelden schulden Griekenland lijkt enige oplossing

De kans dat de Europese Unie Griekenland een groot deel van zijn staatsschuld kwijtschelden, lijkt aanzienlijk toegenomen. In Europa zien steeds meer politici en economen dit als enige oplossing om Griekenland in de eurozone te houden.