EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16981 tot 16985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Wat zijn de slechtst betalende landen in Europa? Een top 14

Atradius heeft voor ons uitgezocht wat de slechtst betalende landen in Europa zijn. Want het is best wel fijn als je rekeningetjes stuurt dat deze dan ook nog een beetje op tijd worden bijgeschreven op de bankrekening. Van veel landen worden de vooroordelen gelukkig bevestigd, maar dat de Engelsen en Zwitsers zo slecht van betalen zijn, hadden we dan weer niet verwacht. En wij Nederlanders dan? Nou, wij betalen redelijk op tijd, maar helaas voor de leverancier 1,7% van alle rekeningen nooit en dat is dan best wel weer veel.

[...]

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Ook Scandinavische landen volop in de race in het WK geldontwaarding

De Riksbank – ‘S werelds oudste centrale bank – verlaagde haar rentetarief deze week wederom drastisch met -0.1% naar -0.25%. De bank kwam als eerste grote centrale bank vorige maand met het nieuws dat zij met een negatief rentetarief ging werken.

Daarnaast liet de bank deze week weten dat zij kr30 miljard extra zal gaan opkopen aan staatsobligaties. Hiermee probeert zij de val van de euro het hoofd te bieden en te streven naar een hogere inflatie. Zweden wordt – als zoveelste slachtoffer – genoodzaakt haar handelspositie drastisch te verbeteren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Bank der banken waarschuwt voor onrust

De Bank for International Settlements (BIS) waarschuwde dat er gerede kans bestaat dat de lage inflatie, lage obligatierente en niet te vergeten de bizar lage rentes wereldwijd de grenzen van economische en politieke stabiliteit zullen opzoeken.

De BIS benadrukte dat op het moment wereldwijd $2.4 biljoen aan langlopende staatsschulden tegen negatief rendement worden verhandelt. Het aantal beleggers dat bereidt is om overheden te betalen voor het (relatief) veilig parkeren van haar kredieten neemt daarnaast alleen maar toe.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Schaak en schaakmat voor Griekenland, ministers bespreken gestructureerde Grexit

De Europese Centrale Bank lijkt zich volop op te maken voor een Grexit de komende dagen en/of weken. Momenteel is er een interne vergadering afgelopen met slechts enkele deelnemers, met daaropvolgend een weekend waarbij eventuele belangrijke beslissingen kunnen in doorgevoerd worden.

De geplande vergadering was uitzonderlijk met slechts enkele deelnemers, namelijk de Duitse bondskanselier Angela Merkel, de Franse president Francois Hollande, Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker, ECB-voorzitter Mario Draghi en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem. Met andere woorden, een finale vergadering met Griekenland enerzijds en anderzijds de grootste schuldeisers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

4 Redenen om niet zo zeker te zijn van de wereldeconomie

Uit het meeste recente banenrapport bleken er in februari bijna 300.000 banen bij te zijn gekomen in de Verenigde Staten. Het werkloosheidscijfers daalde daarmee naar 5,5 procent. Dit maakt dat beleggers gerust kunnen zijn op de gezondheid van de economie van de Verenigde Staten, maar zich tegelijkertijd zorgen maken om de mogelijke datum waarop de Federal Reserve de rentetarieven zal verhogen.

Hoe zit het echter met de wereldwijde economie? Er zijn 4 dingen die maken dat beleggers mogelijk een pauze in willen lassen. De eerste is de richting van het beleid van centrale banken. De Federal Reserve mag dan denken over het verhogen van de rente, tegelijkertijd hebben veel andere centrale banken de rentetarieven juist verlaagd. Onder andere India en Polen deden dit recent. Het wijst in ieder geval niet op vertrouwen in de wereldwijde economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs