EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16986 tot 16990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

OPEC verwacht groeiende vraag naar olie vanuit China en Midden-Oosten

Bijna de helft van de groeiende vraag naar olie komt dit jaar waarschijnlijk vanuit China en het Midden-Oosten, zo meldt de Organization of the Petroleum Exporting Countries (OPEC) deze week.

In zijn maandelijkse rapport voorspelde de OPEC dat de wereldwijde vraag naar olie zal toenemen met gemiddeld 1,17 miljoen vaten per dag naar ruim 92 miljoen vaten per dag. Een kleine veranderingen ten opzichte van de schattingen die in februari werden gemaakt. Dit is te danken aan de recente prijsdalingen die de olieconsumptie ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Dit is waarom de olieprijs nooit kan stijgen

Een gigantische boom en dan een gigantische bust, zo kan je beste de markt voor het schalie olie en –gas omschrijven. Een boom in een der welke sector trekt veel geld aan waardoor nieuwe technologieën ontwikkeld werden en beleggers een blind vertrouwen kregen dat de bomen tot in de hemel groeiden.

Het geld wordt echter in de grond gedrild terwijl de schulden op de balansen achterblijven. De productie van olie schiet omhoog terwijl de vraag niet kan volgen en prijzen beginnen te dalen tot de hel losbreekt in de sector.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Duitse media: Grieken op ramkoers met geldschieters

Griekenland heeft zijn geldschieters de deur gewezen. De kans dat Griekenland voor eind april aan de verplichtingen voldoet om nog krediet te krijgen uit het lopende hulpprogramma, is erg klein volgens diplomaten in Brussel.

Dat meldden Duitse media donderdag, de dag dat in Brussel een Europese top begint die wordt overschaduwd door de economische problemen van Griekenland.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

"Dit wordt het jaar van de grote opschoning in de goudmijnsector"

Marketupdate sprak met Douwe Van Hees, fondsbeheerder van het Plethora Precious Metals, over beleggen in goudmijnaandelen. Het fonds waar van Hees voor werkt heeft sinds de oprichting een beter rendement weten te halen dan vergelijkbare beleggingen zoals de HUI Gold Index en GDXJ. Van Hees legt uit wat hun succesformule is en waar beleggers op moeten letten als ze in de zogeheten junior goudmijnen willen beleggen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Nieuwe LBMA goudprijs fixing gaat vrijdag van start

Met ingang van 20 maart wordt de traditionele Londen Fix voor de goudprijs vervangen door een nieuwe elektronische fixing. De oude fixing bestond al sinds 1919, maar kwam pas de laatste jaren ter discussie te staan door onder meer de manipulatie met de liborrente en de valutahandel. De oude telefonisch fixing was niet transparant genoeg en bovendien gevoelig voor manipulatie, zo oordeelden toezichthouders.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs