EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 16991 tot 16995 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Eurolanden voelen zich gepasseerd bij spoedberaad Griekenland

Meerdere landen hebben geklaagd bij de voorzitter van de Europese top, Donald Tusk, over het extra crisisberaad over Griekenland in de marge van de top in Brussel. Ze zijn ontevreden over de spoedvergadering donderdagavond omdat deze maar voor een paar betrokkenen, waaronder de grote eurolanden Duitsland en Frankrijk, is belegd.

Bovendien hameren ze erop dat besluiten over Griekse steun thuishoren in de eurogroep (het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Olieprijs keldert? Amerika pompt lekker verder

Sinds de crash van de olieprijs in de tweede helft van 2014, werd meer dan 40% van de actieve boorinstallaties in de Verenigde Staten op non-actief gezet.

Toch blijft – zoals op deze grafiek van Bloomberg mooi zichtbaar is – de productie er gestaag toenemen. Meer zelfs. De huidige productie van aardolie haalt er recordniveaus, niet meer gezien sinds 1972!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

AIIB: Dollar dominantie door China nog meer onder druk gezet

Het mag een groot succes genoemd worden. De ‘Asian Infrastructure Investment Bank’ dat de rol van het IMF in het Oosten gaat vervullen. Een grootmacht als China mag niet langer langs de zijlijn toekijken en zet terecht bijzonder grote stappen om zichzelf van invloed te voorzien in het globaal economisch systeem.

[...]

Lees verder op GoudPortal.nl
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Rusland is niet het enige BRIC-land dat de markten zorgen baart

Massademonstraties in Brazilië tegen corruptie en dalende economische groei hebben onderstreept dat Rusland niet langer de enige van de BRIC-landen is waar vooruitgang behoorlijk ver weg lijkt.

Afgelopen zondag gingen mensen in Brazilië massaal de straat op om te protesteren. Geschat wordt dat het ging om 200.000 tot 2 miljoen Brazilianen die protesteerden. Veel demonstranten riepen op dat de president Dilma Rousseff afgezet moest worden. Rousseff wordt momenteel bedolven door een enorm corruptieschandaal waarbij het door de staat gesteunde Petrobas, een van ’s werelds grootste oliemaatschappijen en een fundament van de Braziliaanse economie, betrokken is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 maart 2015

Grieks spaargeld stroomt weer weg

Grieken brengen opnieuw grote bedragen aan spaargeld naar het buitenland, vanwege de aanhoudende onzekerheid over de economische toekomst van het land. De uitstroom bereikte gisteren het hoogste peil sinds vorige maand. Dat meldt de Britse krant Financial Times.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs