EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17001 tot 17005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Joris Luyendijk praat openhartig over bitcoin en monetaire hervorming

In de Week van Bitcoin 67 hebben we Joris Luyendijk te gast met wie we openhartig filosoferen over oplossingen voor de financiële crisis, waaronder het voorstel van De Verleiders en nieuwe munten als bitcoin.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Is de euro nog steeds de munt waarin Gisele Bündchen betaald wil worden?

In augustus 2007 daalde de Amerikaanse dollar richting recordlaagtes tegenover de euro en de Chinese yuan. Gisele Bündchen die vandaag de dag, net als toen, het best betaalde model ter wereld is, stond er volgens Forbes magazine destijds op dat Procter & Gamble haar betaalde in euro’s voor haar werk.

Het verhaal over Bundchen die in euro’s betaald wilde worden, doet denken aan de ‘Time Magazine Cover Indicator’ van Paul Macrae Montgomery. De indicator draait om het idee dat wanneer een beleggingstrend de voorkant van tijdschriften met een brede doelgroep bereikt, dit waarschijnlijk een hoogtepunt van een trend betekent. Alleen in dit geval ging het om roddelbladen die het verhaal brachten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Fisher: “Amerikaanse aandelenmarkt extreem overgewaardeerd”

Voormalig president van de Dallas Fed, Richard Fisher, vertelde vandaag in een interview voor CNBC dat hij een correctie verwacht op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Voormalig president van de Dallas Fed, Richard Fisher, vertelde vandaag in een interview voor CNBC dat hij een correctie verwacht op de Amerikaanse aandelenmarkt.

Volgense de ex-topman van de Fed die nog maar net op pensioen ging, zou de correctie er één zijn van aanzienlijke omvang.

Amerikaanse aandelen zijn volgens Fisher “hyper-overpriced”, een gevolg van het jarenlange soepele monetaire beleid van de Federal Reserve.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Amerikaanse olieconsumptie op hoogste niveau sinds financiële crisis

In de Verenigde Staten werden tijdens de maand februari gemiddeld 19,3 miljoen vaten brandstoffen afgeleverd. Dat betekende een stijging met 1,5 procent tegenover dezelfde maand vorig jaar. De afname is daarmee opnieuw gestegen tot het piekniveau dat zeven jaar geleden, voor het uitbreken van de financiële crisis, werd opgetekend.

Dat blijkt uit een rapport van het American Petroleum Institute (API). De groei moet volgens de organisatie worden toegeschreven aan de groei van de Amerikaanse economie. Daarnaast wordt gewezen op de koude temperaturen die tijdens de maand februari van dit jaar dienden te worden opgetekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 20 maart 2015

Nog 165 miljoen nodig voor nieuw beschermend omhulsel kernreactor in Tsjernobyl

De regeringen van de zeven leidende industrielanden (G7) moeten nog 165 miljoen euro ophoesten voor de bouw van het nieuwe beschermende omhulsel voor de verwoeste kernreactor in Tsjernobyl.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs