Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 17001 tot 17005
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

China wil $250 miljard in Zuid-Amerika investeren

China zal de komende tien jaar voor in totaal $250 miljard investeren in Latijns-Amerika, zo maakte de Chinese president Xi Jinping vandaag bekend. Met deze investeringen wil China haar invloed vergroten in een continent dat een lange tijd gedomineerd is door de Verenigde Staten.

Bron: HollandGold
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

Centrale bank Zwitserland zet geldpers opnieuw aan

De Zwitserse centrale bank heeft in december opnieuw de spreekwoordelijke geldpers aangezet om de wisselkoers tegenover de euro te handhaven. Door de zwakkere euro moet de centrale bank opnieuw ingrijpen om de gewenste wisselkoers van minimaal 1,20 Zwitserse franc per euro te handhaven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

Morgan Stanley voorziet lagere goudprijs

2015 wordt een jaar van een sterkere dollar en stijgende rentes in de Verenigde Staten. Dit in combinatie met het ontbreken van inflatiedruk, zal ervoor zorgen dat verschillende edelmetalen wind tegen krijgen dit jaar. Dat verwacht althans Morgan Stanley.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

Peter Schiff: Het tij is aan het keren voor “goud”

De goudprijs was al doorgebroken in euro’s, Zwitserse franken en vele andere valuta’s en lijken nu zelfs te gaan doorbreken in de in kracht tegenomen Amerikaanse dollar. We zien hier dus duidelijk het tij keren voor goud.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 8 januari 2015

Column Kees de Kort | Het gaat lekker zo, met de prijsontwikkeling

Bij de eurozone staat een klein minnetje bij de prijsontwikkeling. Volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort een goede zaak, maar hij vreest tegelijkertijd.