EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 17021 tot 17025 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

1,5 miljard boete voor Deutsche Bank om Libor-schandaal

Deutsche Bank krijgt een boete van 1,5 miljard dollar (1,4 miljard euro) voor betrokkenheid bij het Libor-schandaal, waarbij marktrentes werden gemanipuleerd.

Er wordt ook een schikking verwacht voor het einde van de ze maand. Naar verluidt moet een Brits onderdeel van Deutsche Bank ook schuld bekennen tegenover de aanklager.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

‘Kwart huishoudens spaart teveel voor pensioen, kwart procent bouwt juist te weinig op’

Gemiddeld genomen gaat het helemaal niet slecht met de pensioenen van Nederlanders. Maar er is wel veel variatie. Ongeveer een kwart van de huishoudens bouwt te weinig pensioen op en een kwart relatief veel.

Dat concluderen onderzoekers van pensioeninstituut Netspar, op basis van een uitgebreide studie naar de pensioenopbouw in Nederland. Marike Knoef licht de uitkomsten toe in een video-interview met discussieplatform Me Judice (zie hieronder).

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Ex-premier Blair waarschuwt voor Brexit

De Engelse ex-premier Tony Blair heeft gewaarschuwd dat onzekerheid de economie van het Verenigd Koninkrijk kan raken waardoor er grote chaos zou kunnen ontstaan.

De Engelse ex-premier Tony Blair heeft gewaarschuwd dat onzekerheid de economie van het Verenigd Koninkrijk kan raken waardoor er grote chaos zou kunnen ontstaan.

Tony Blair heeft zich ter ondersteuning van David Miliband in de Britse verkiezingscampagne uitgelaten over het EU-beleid van Cameron, dat hij beschouwt als een ‘roekeloze houding’ ten opzichte van Europa. Hij spreekt zelfs over een mogelijk ‘Brexit’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

Zwitserland breekt nieuw record, negatieve rente op 10-jarig schuldpapier

De Zwitserse overheid is de eerste overheid die er deze week in slaagde om een negatieve rente te bekomen met een termijn van 10 jaar. Met een negatieve rente van -0,055% kon er in totaal 232,51 miljoen Zwitserse Frank opgehaald bij investeerders (232 miljoen euro). Waar dit in februari nog op een dieptepunt stond van 0,011%. Op de secundaire markt is dit rentetarief zelfs negatief voor termijnen tot 11 jaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 10 april 2015

De vrije markt is dood, leve de vrije markt

De Britten hebben er een militaire basis, de Amerikaanse Marine mag gebruik maken van haar havens en Russische bedrijven worden nog steeds hartelijk verwelkomd door de Cypriotische banken om hun shell companies een thuis te geven. Ook Russische oorlogsschepen mogen gebruik maken van de Cypriotische haven en commerciële hub Limassol. Wellicht ook niet voor niets dat juist hier de bail-in haar entree maakte. Cyprus betreft eigenlijk de wereld in het klein.

Het behoort geografisch gezien tot het Aziatische continent, maar om politieke en culturele redenen wordt het ook tot Europa gerekend. Sinds 2004 is het lid van de EU. Sinds 1983 bestaat op het noordelijk deel van het eiland de Turkse Republiek Noord-Cyprus, dat alleen door Turkije wordt erkend maar er zijn toch ook onderhandelingen met de EU om het uit zijn economische isolement te trekken. Het eiland is vooralsnog in zijn huidige vorm in tweeën gedeeld.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs