Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 17021 tot 17025
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Paniek over de woorden van de FED

De Amerikaanse centrale bank is in oktober een stapje terug gaan doen. Aan het eind van deze maand besloot de FED namelijk om het stimuleringsbeleid volledig af te bouwen. We zouden dus kunnen zeggen dat de Amerikaanse economie het op dit moment zonder de geldinjecties van de FED moet doen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

10 smulgrafieken die 2014 smaak gaven

Geen serieuze crisis op aandelenmarkten in 2014, geen grote sprongen van de economie. Toch biedt het jaar voldoende stof voor een reeks spectaculaire grafieken. Z24 zocht en vond er tien.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

De prestatie van goud in beeld

Dit jaar kon de goudprijs opnieuw niet overtuigen. Toch bleef de schade relatief beperkt ten opzichte van vorig jaar. De twijfels over de toekomst van goud zijn de afgelopen maanden flink toegenomen. Een oud gezegde leert ons echter dat goud en zilver altijd geld waard blijven. De vraag is echter hoeveel goud en zilver nou werkelijk waard zijn.

Bron: vrijewereld.org
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

De geheimen van geld (documentaire reeks)

Documentaire reeks door Mike Maloney over geld en het corrupte fiat valuta systeem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 december 2014

Wit-Rusland weigert volgens Newsweek om te handelen in roebels

Terwijl Newsweek vorige week in een artikel uitweidde dat Belarus – beter bekend als Wit-Rusland – weigert om met Rusland handel te drijven in roebels, komt het Agence France Press (AFP) gisteren met het feit dat in Wit-Rusland een groot aantal bedrijven door toedoen van de overheid online geblokkeerd werden omdat zij haar prijzen aangaven in dollars.